loader

Hlavná

Dôvody

Glukometr Akku-Chek Performa, rozdelíte výsledok o 12%?

Glukometre sa stali neoddeliteľnou súčasťou života ľudí s cukrovkou. Nástroje sú asistentmi pri kontrole ukazovateľov doma.

Aby bola liečba efektívna a správna, je potrebné vybrať zariadenie, ktoré vyhovuje parametrom a presne zobrazuje obrázok.

Najnovšou inováciou technológie je glukometr značky Roshe - Accu Chek Performa.

Funkcie zariadenia

Accu Chek Performa je moderné zariadenie, ktoré kombinuje malú veľkosť, moderný dizajn, presnosť a jednoduchosť používania. Prístroj robí proces merania jednoduchý a umožňuje presné ovládanie situácie. Je aktívne používaný zdravotníckym personálom na monitorovanie hladín glukózy a je široko používaný aj pacientmi doma.

Zariadenie má malú veľkosť a veľký kontrastný displej. Vonkajšie to pripomína krúžok na kľúče od poplachového systému, jeho rozmery umožňujú zapadnúť do kabelky a dokonca aj do vrecka. Vďaka veľkému počtu a jasnému podsvieteniu sa výsledky testu čítajú bez veľkých problémov. Komfortné lesklé puzdro a technické parametre sú vhodné pre použitie v rôznych vekových skupinách.

Pomocou špeciálneho gombíka môžete ovládať hĺbku prepichnutia - pozície sú podrobne popísané v návode. Táto možnosť vám umožní rýchlo a bezbolestne dostať krv.

Jeho rozmery: 6,9-4,3-2 cm, hmotnosť - 60 g. Zariadenie označuje dáta pred jedlom alebo po jedle. Priemerné hodnoty všetkých uložených výsledkov sú tiež vypočítané počas mesiaca: 7, 14, 30 dní.

Accu Chek Formulár je veľmi jednoduché: výsledok sa získava bez stlačenia klávesov, automaticky sa zapína a vypína a odber krvi sa vykonáva kapilárnou metódou. Pre štúdiu stačí vložiť testovací prúžok, aplikovať kvapku krvi - po 4 sekundách je odpoveď pripravená.

Odpojenie sa môže uskutočniť automaticky 2 minúty po ukončení relácie. Pamäť zariadenia dokáže uložiť až 500 indikátorov s dátumom a časom. Všetky výsledky sa prenášajú do počítača pomocou kábla. Batéria meradla sa vypočíta na približne 2000 meraní.

Glukometr je vybavený pohodlnou funkciou alarmu. On sám pripomína potrebu uskutočniť ďalšiu štúdiu. Na oznamovanie môžete nastaviť až 4 položky. Každých 2 minúty prístroj zopakuje signál až trikrát. Aj Accu-Chek Performa varuje pred hypoglykémiou. Stačí, aby do prístroja vstúpil odporúčaný kritický výsledok lekára. Pri takýchto rýchlostiach zariadenie okamžite signalizuje.

Štandardné vybavenie zahŕňa:

  • Prístroje Accu Chek Performa;
  • originálne testovacie prúžky s kódovým štítkom;
  • Nástroj na piercing AccuTech Softclix;
  • batérie;
  • lancety;
  • kryť;
  • kontrolné riešenie (dve úrovne);
  • návod na používanie.

Ako používať zariadenie?

Najprv musíte zakódovať zariadenie:

  1. Vypnite jednotku a otočte displej sám.
  2. Vložte kódový štítok s číslom od seba do konektora, kým sa nezastaví.
  3. Ak už zariadenie bolo použité, odstráňte starú dosku a vložte novú.
  4. Vymeňte dosku vždy, keď použijete nový balík testovacích prúžkov.

Meranie hladiny cukru so zariadením:

  1. Umyte si ruky.
  2. Pripravte zariadenie na prepichnutie.
  3. Vložte testovací prúžok do zariadenia.
  4. Porovnajte kódovanie na obrazovke s indikátormi na trubici. Ak sa kód nezobrazí, zopakujte postup: najprv odstráňte a potom vložte testovací prúžok.
  5. Spracovanie prsta a prepichnutie zariadenia.
  6. Dotknite sa žltého pásma na páse kvapky krvi.
  7. Počkajte na výsledok a vytiahnite testovací prúžok.

Video návod na použitie Accu-Chek Performance:

Testovacie prúžky pre zariadenie

Testovacie prúžky sa vyrábajú pomocou unikátnej technológie, ktorá zaručuje komplexné testovanie údajov z testov.

Majú šesť zlatých kontaktov, ktoré poskytujú:

  • prispôsobenie sa kolísaniu vlhkosti;
  • prispôsobenie sa kolísaniu teploty;
  • rýchla kontrola činnosti pásov;
  • kontrola množstva krvi na testovanie;
  • skontrolujte integritu pások.

Kontrolná kontrola zahŕňa riešenie dvoch úrovní - nízka / vysoká koncentrácia glukózy. Sú potrebné: pri prijímaní sporných údajov, po výmene s novou batériou, pri použití nového balenia.

Aký je rozdiel medzi Accu-Chek Performance Nano?

Accu Chek Performa Nano je variant glukometra s extrémne malými rozmermi, ktorý je veľmi vhodný na nosenie v kabelke alebo kabelke. Bohužiaľ, je mimo produkcie, ale stále ho môžete kúpiť v niektorých internetových obchodoch alebo lekárňach.

Medzi výhody mini-modelu patria:

  • moderný dizajn;
  • Veľký displej s jasným obrazom a podsvietením;
  • kompaktnosť a ľahkosť;
  • poskytuje spoľahlivé údaje a spĺňa všetky požiadavky na presnosť;
  • rozsiahle overovanie výsledkov;
  • funkčnosť: výpočet strednej hodnoty, ukazovatele pred / po jedle, pripomienky a upozornenia;
  • rozsiahla pamäť - až 500 testov a ich prenos do počítača;
  • dlhá životnosť batérie - až 2000 meraní;
  • existuje následná kontrola.

Medzi nedostatky patrí častý nedostatok spotrebného materiálu a relatívne vysoká cena zariadenia. Posledným kritériom nie je, aby všetci boli mínus, pretože náklady na zariadenie sú plne v súlade s kvalitou.

Hodnotenie používateľov

Spoločnosť Accu Chek Performa zhromaždila veľa pozitívnej spätnej väzby od ľudí, ktorí používali zariadenie na domáce sledovanie. Zaznamenali spoľahlivosť a kvalitu zariadenia, presnosť indikátorov a ďalšie pohodlné funkcie. Niektorí používatelia ocenili vonkajšie vlastnosti - štýlový dizajn a kompaktný puzdro (obzvlášť sa páčilo na ženskú polovicu).

Svoje skúsenosti zdieľam pomocou zariadenia. Accu-Chek Perfom je ľahko ovládateľný, má pamäť na veľké množstvo meraní, presne zobrazuje výsledok (špeciálne v porovnaní s údajmi z klinickej analýzy, ukazovatele sa líšia o 0,5). Veľmi spokojní s piercingom - môžete najviac vystaviť hĺbku punkcie (umiestnite na štyri). Z tohto dôvodu sa postup stal takmer bezbolestným. Funkcia "budík" pripomína plánované ovládanie úrovne cukru počas dňa. Pred nákupom som venoval pozornosť dizajnu prístroja - veľmi modernému a kompaktnému modelu, ktorý môžem so sebou nosiť všade. Celkovo je veľmi spokojný s glukometrom.

Ольга, 42 rokov, Petrohrad

Používam tento glukometr vo svojej lekárskej praxi. Poznamenávam vysokú presnosť výsledkov v hypoglykemických stavoch a vysokých koncentráciách cukrov, v širokom rozsahu meraní. Zariadenie si pamätá dátum a čas, má rozsiahlu pamäť, výpočet priemerného indexu, spĺňa požiadavky na presnosť - tieto ukazovatele sú dôležité pre každého lekára. Pacienti budú využívať funkciu upozornenia a upozornenia na používanie domu. Jedinou nevýhodou sú prerušenia dodávky testovacích prúžkov.

Antsiferova LB, endokrinológ

Moja matka má cukrovku a potrebuje regulovať glukózu. Kúpil som jej Akku-Chek Perfom na radu známeho lekárnika. Zariadenie vyzerá celkom pekne, veľmi kompaktné s veľkou obrazovkou a osvetlením, ktoré je dôležité pre starších ľudí. Ako poznamenáva matka, pomocou glukometra je veľmi ľahké kontrolovať cukor. Stačí vložiť pás, preraziť prst a použiť krv. Po niekoľkých sekundách sa výsledok zobrazí na displeji. Tiež sú vhodné "pripomenutia", ktoré sa vyzývajú na vykonanie testu včas. Pre ľudí s cukrovkou sa zariadenie dlhodobo stane verným priateľom.

Алексей, 34, Chelyabinsk

Zariadenie je možné zakúpiť v špecializovaných predajniach, lekárňach a na objednávku na mieste.

Priemerná cena za produkty Accu-Chek Performa a príslušenstvo:

  • Accu-Chek Perfom - 2900 rubľov;
  • Kontrolný roztok - 1000 r;
  • Testovacie prúžky 50 ks - 1100 rubľov., 100 ks. - 1700 rubľov;
  • Batéria je 53 r.

Accu-Chek Perfom - zariadenie novej generácie na testovanie v rôznych podmienkach. Získanie výsledku glukometrom sa teraz stalo rýchlym, pohodlným a jednoduchým.

Glyukometr Akku Chek Performa Nano: prehľad a ceny Accu Chek Performa Nano

Accu Chek Performa Nano glukometr spoločnosti Roche Diagnostics sa považuje za absolútneho vodcu medzi podobnými zariadeniami na denné sledovanie hladín cukru v krvi. Jedná sa o veľmi presný a štýlový dizajn, ktorý má malé rozmery, takže je pohodlné ho nosiť vo vašej kabelke, najmä deťom, aby ste mohli monitorovať glukózu kedykoľvek.

Funkcie zariadenia

Na získanie výsledkov testu s týmto meračom trvá len 0,6 μl krvi, čo je jedna kvapka. Nano Glucometer je vybavený kvalitným displejom s veľkými znakmi a pohodlným podsvietením, takže ho môžu používať ľudia so zlým zrakom, najmä toto zariadenie je vhodné pre starších ľudí.

Accum check nano má rozmery 43x69x20 mm, jeho hmotnosť je 40 gramov. Zariadenie umožňuje uložiť do pamäti 500 výsledkov testu s dátumom a časom analýzy. K dispozícii je tiež funkcia na výpočet priemernej hodnoty meraní za týždeň, dva týždne mesačne alebo tri mesiace. To vám umožňuje sledovať dynamiku zmien a analyzovať ukazovatele počas dlhého obdobia.

Accum check nano je vybavený špeciálnym infračerveným portom, ktorý je súčasťou prístroja, umožňuje vám synchronizovať všetky dáta s počítačom alebo prenosným počítačom. Aby sa zabezpečilo, že pacient nezabúda na potrebný výskum, meradlo má pohodlný budík, ktorý má funkciu upozornenia.

Keďže sú batérie dve lítiové batérie CR2032, čo stačí na vykonanie 1000 meraní. Prístroj sa automaticky zapne pri inštalácii testovacieho prúžku a po jeho použití sa automaticky vypne. Merač sa vypne dve minúty po testovaní. Po uplynutí doby uchovávania testovacieho prúžku zariadenie o tom informuje alarmový signál.

Ak chcete skontrolovať, či je funkcia Performa nano dlho podávaná, musíte dodržiavať pravidlá používania a ukladania zariadenia. Prípustná skladovacia teplota je od 6 do 44 stupňov. Vlhkosť vzduchu by mala byť 10-90 percent. Zariadenie sa môže používať v pracovnej výške až 4000 metrov nad morom.

výhody

Mnohí používatelia si vyberajú kontrolné pero nano Accu, nechávajú pozitívnu spätnú väzbu o svojej funkčnosti a vysokej kvalite. Najmä diabetici patria k pozitívnym vlastnostiam nasledujúcich vlastností zariadenia:

  • Pomocou glukometra môžete výsledky merania hladiny cukru v krvi dosiahnuť do pol minúty.
  • Na štúdiu sa vyžaduje len 0,6 μl krvi.
  • Prístroj dokáže uchovať 500 posledných meraní v pamäti s dátumom a časom analýzy.
  • Kódovanie je automatické.
  • Merač má infračervený port na synchronizáciu údajov s externými médiami.
  • Glukomer umožňuje merania v rozmedzí 0,6 až 33,3 mmol / l.
  • Na štúdium hladiny glukózy v krvi pacienta sa používa elektrochemická metóda.

Súprava obsahuje:

  1. Zariadenie na meranie hladiny cukru v krvi;
  2. Desať testovacích prúžkov;
  3. Rukoväť-piercing Accu Chek Softclix;
  4. Desať lancety Accu Chek Softclix;
  5. Dýza na rukoväti na odber krvi z ramena alebo predlaktia;
  6. Pohodlné mäkké puzdro pre zariadenie;
  7. Používateľská príručka v ruštine.

Návod na použitie

Ak chcete zariadenie spustiť, musíte do neho vložiť testovací prúžok. Ďalej je potrebné skontrolovať číselný kód. Po zobrazení kódu sa na displeji zobrazí ikona vo forme blikajúcej kvapky krvi, čo indikuje, že meradlo je pripravené na použitie.

Pred použitím aplikácie Accum Pen Pour Nano by ste mali dôkladne umyť ruky mydlom a vložiť gumové rukavice. Stredný prst potrebuje byť opatrne brúsený, aby sa zlepšil krvný obeh, potom sa zotrie s roztokom obsahujúcim alkohol a prepichnutie sa vykonáva pomocou piercingového pera. Klepnite lepšie na kožu zo strany prsta, aby nebolí. Ak chcete vyčistiť kvapku krvi, prst by mal byť mierne masírovaný, ale nestláčajte.

Špička testovacieho prúžku, farba žltá, musí byť privedená do nahromadenej kvapky krvi. Testovací prúžok automaticky absorbuje potrebný objem krvi a nahlási ho, ak dôjde k nedostatku, v takom prípade môže používateľ dodatočne prispieť potrebnou dávkou krvi.

Po úplnom vstreknutí krvi do testovacieho prúžku sa na displeji prístroja objaví symbol presýpacích hodín, čo znamená, že kontrolný krúžok Accu nano začal proces krvného testovania obsahu glukózy v ňom. Výsledok testovania sa objaví na obrazovke za päť sekúnd, takže pracuje mnoho ruských glukometrov.

Všetky výsledky testov sa automaticky ukladajú do pamäte prístroja, pričom sa zaznamená dátum a čas testovania. Pred vypnutím merača je možné urobiť úpravy výsledkov analýzy a urobiť poznámky pri vykonaní krvného testu - pred jedlom alebo po jedle.

Recenzie o Accu check nano

Accu check nano je veľmi populárny u ľudí, ktorí majú problémy so zvýšenou hladinou glukózy v krvi. Po prvé, používatelia berú na vedomie použiteľnosť a jednoduché menu zariadenia. Accu check nano môže byť použitý pre deti i pre dospelých.

Vďaka svojej malej veľkosti sa môže s nami nosiť a v prípade potreby aj krvný test. Z tohto dôvodu má zariadenie vhodné vrecko s priehradkami, kde sú všetky zariadenia na vykonanie testu pohodlne umiestnené.

Zariadenie má vo všeobecnosti dostatok pozitívnej spätnej väzby za dostupné ceny, čo je 1 600 rubľov. Glukometr má vysokú kvalitu a spoľahlivosť, preto je záruka 50 rokov, čo potvrdzuje dôveru výrobcov k ich výrobkom.

Zariadenie má moderný dizajn, takže ho môžete používať aj ako darček. Mnohí používatelia neváhajú ukázať meter svojim známym, pretože vyzerajú ako inovatívne zariadenia, ako to ukazuje záujem ostatných.

Mnoho ľudí hovorí, že je veľmi podobné modernému mobilnému telefónu, ktorý upúta pozornosť.

Recenzie pre meradlo majú negatívne recenzie, ktoré v podstate klesajú až k obtiažnosti získavania testovacích prúžkov na krvné testy. Tiež sa niektorí ľudia sťažujú, že pokyny pre zariadenie sú napísané v príliš komplikovanom jazyku a malom písme.

Preto pred prenosom prístroja na použitie pre starších ľudí sa odporúča najprv porozumieť, a potom napríklad vysvetliť, ako používať glukometr.

Bazálna teplota od A po Z

* Drahí priatelia! Áno, je to reklama, točí sa, ako by malo!

Diabetes mellitus a glukometr Accu-Chek

Moja matka má cukrovku (2 roky). Použitie programu Accu-Chek Perform, ktorým čelíte problém: zariadenie zlyhalo. Riešenie tohto problému bolo rýchle a hlavne finančne nákladné.

Často nevidím podobné témy na stránkach, preto som sa rozhodol, že tieto informácie by boli náhle užitočné pre niekoho alebo len zaujímavé. Alebo napíšte na mňa v PM, alebo tu diskutujte o tomto probléme (neviem, či je to možné, nie inzerovať?).

Prečítajte si komentáre 13:

Bush, napíšte tu. Moja matka mala cukrovku, alebo skôr preddiabetickú chorobu, keď ešte nie je žiadna zmena a všetko je regulované správnou výživou. Má tiež kontrolný meter Acqua, ale nemôžeme ju vôbec používať! Mama je ľahšie chodiť na kliniku a darovať krv. Pokyny neopisujú, ako robiť čokoľvek, zdá sa, že pokyny boli napísané nie pre toto zariadenie, dokonca aj obrázky sa nezhodujú, naše zariadenie nevyzerá týmto spôsobom. Je to tretí rok v mŕtvej váhe...

Môj otec taky je Accu-Chek, kým PAH PAH PAH žiadne problémy, je pravda, že ešte len pol roka.. som si kúpil v sade s rukoväťou, v metráži, a dve balenia testovacích prúžkov a ihly balenie po 25 ks. + Taška pod ním.. minulý mesiac, že ​​si kúpili ihly, nemilo prekvapený, že sa líšia, pokiaľ ide o priemer (((a ja neviem, kúpil som tučný silne (((to bolí pichnutie..

Najprv sa má cukr v krvi mojej matky pohybovať od 2,5 do 30 jednotiek. To je samozrejme v pohode. No, pre tých, ktorí nie sú "v tejto téme" zdôrazniť - je to veľmi cool. Preto je nevyhnutné, aby sa merala najmenej dvakrát denne: ráno a večer. Ďalším dôležitým dôvodom je vypočítať dávku lieku (buď pilulku alebo injekciu, ale obidva sa podávajú v závislosti od potrieb tela). Dúfam, že je to pochopiteľné.

Takže po tom, ako som sa rozpadol, zariadenie mi prakticky "letie" smerom do lekárne na novú. Vzhľadom k tomu, že nákup zariadení v roku 2009, a všetky dokumenty spolu s krabicou, v ktorej sa predávajú, sú nezvestné, myslel som si horúčkovito, že záruka nefunguje (prišiel na to, že rok uplynul a záruka môže, 1 rok).

Už držal peniaze z okna jednou rukou a druhou brať novú krabicu s novým nástrojom, jazyk omylom, čisto svetské letel frázu: "ale koľko ubezpečenie zo zariadenia?". Odpoveď: "Na celý život". Bola prekvapená, povedala to mierne) Hovoril sa s lekárnikom. Dali mi telefón dohľad nad ich lekáreň pre Accu-check dievčatá, a ja som s ňou okamžite zavolal, zistil, že v skutočnosti - prístroj má doživotnú záruku a za to, čo by nahradili ho novým potrebám len zariadenia (to znamená, že dokumenty o ňom, ako aj kontrola a balenie - NIE JE POTREBNÉ). Dievča bolo tak pekne zdvorilo, že si zachovala svoj sľub a vo večerných hodinách ma zavolala, aby mi mohla povedať, že si vymenili adresy.

Adresy (pre Moskvu):
1) st. Timiryazevskaya, 42. Telefón: 8 (495) 229-67-03.
2) st. Suvorovskaya, 6. Telefón: 8 (495) 765-26-69.
3) st. Schepkina, 47. Tel.: 8 (495) 221-22-76 alebo 643-29-38.

Osobne som odišiel včera na druhú adresu, pretože som s nimi predtým zavolal. Opäť mi bolo potvrdené, že čakajú na mňa a nebudú žiadne problémy. Všetko sa to stalo. Po napísaní štandardnej aplikácie som za 5 minút dostal novú schránku, na ktorej nápis "nie pre predaj" vyčnieval.

A včera večer moja matka, keď som zmeral cukor, videl 26 jednotiek (to je v pomere 5 jednotiek), pili vodku))) a po 1 hodine merania a cukor bol už 12. Vodka znižuje cukor - sme sa dozvedeli)

Ktorý glukometr je lepší?

Ktorý výrobca glukometrov je najpopulárnejší a prečo? Aké technické problémy sa môžu pri zariadení vyskytnúť, ako sa im vyhnúť a čo ak sa stali?

Sergey Zakharov napísal 19. augusta 2012: 04

Používam 4 glukomery. Accu-Chek Active (už 9. ročník), Accu-Chek Performa, Van Touch Select a Satellite. Prvé tri osobitné sťažnosti nie sú, najmä pre Akku-Chek Aktiv. Satelity sú presné a vždy, podľa môjho názoru nemôže byť dôveryhodný, zobrazí sa presne, ale tam je hriech, že viac ako 50% (pri čítaní). O správnosti všetkých dovozných glukometrov, podľa môjho názoru, "koľko ľudí toľko názorov" naslyshen I a asi Van Thaci všade, nie všetky dobré recenzie. Pri akomkoľvek glukometri sa záruka na celú dobu životnosti, ak existujú nejaké pochybnosti o presnosti bez problémov, bude vždy zmenená. Všetci mi vyhovujú - ako moc som skontroloval (a pravidelne kontroluje) správne. Použiteľnosť, me!, Accu-Kontroly trochu pohodlnejšie, Van steh Selekt.A I používať nielen doma, ale aj na dovolenku, cestovanie, turistika, šport, pri práci!

Tatiana K. napísal / a dňa 24 september, 2012: 011

Akupunktúra aktívna vykonala testy v laboratóriu a skontrolovala, či rozdiel nie je

Stránka bola odstránená. Glukometr "DIABEST" napísal / a dňa 07 okt, 2012: 15

Áno, naozaj "koľko ľudí, toľko názorov", súhlasí so Sergejom Zakharovom.
Najlepšie glukometer - je ten, kto nenechá výsledky, vždy po ruke, pre ktoré je vhodné kúpiť testovacie prúžky, sú jednodielne uzavretom obale, a ich hodnota nie je kritická do rozpočtu na frekvencii merania najmenej 5 krát denne. Pretože je to veľmi dôležité.
A pokiaľ ide o technické problémy, postupujte podľa pokynov a ak sa všetko stalo, stačí zmeniť zariadenie. Je to zadarmo.
S pozdravom, Dmitrij Razdolsky.

Lena napísal 29 október, 2012: 010

Aku-check aktíva, Satellite plus, Satellite Express

Dobré popoludnie!
Používajú sa všetky tri zariadenia. Presnosť meraní je vyššia ako kontrola Acu. Satelit plus sa často mýli s 1 jednotkou. Ale satelit-expres všeobecne pre viac ako 2 jednotky. Možno toto zariadenie mám také, ale vzhľad a montáž nejakej hračky - všetky škrty a dokonca aj krabice sa nezatvára. Takže dôvera je skôr akú kontrolu.

Boris Hunt napísal dňa 23. júna 2013: 09

Skúšal som niekoľko metrov glukózy v krvi a jeden sa nezhoduje s laboratrnymi pokazatelemi, ale podľa môjho názoru Accu-Chek Aviva a Van dotykový Ultra sú veľmi pohodlné, praktické a výkon medzi nimi sú prakticky identické, strip bohužiaľ trochu drahšie, ale na internete možno nájsť v 2 krát lacnejšie,

Vladimir makarets napísal 23. júna 2013: 21

glukometr na nákup v Poľsku. presne ukazuje, ale cena je 90 USD

Malý a spoľahlivý glukometr Accu Chek Performance

Diabetická choroba nie je v súčasnosti liečená. Ide o patológiu, ktorá sa stáva spôsobom života, ale schopnosťami samotného pacienta - obmedziť jeho progresiu, minimalizovať prejavy, kompenzovať liečbu opravou výživy, telesnou aktivitou, emočným zázemím atď.

To, že pacient sám mohol jasne pochopiť jeho stav, spoliehať sa nielen na subjektívne faktory, potrebujeme nejaké merateľné, presné a spoľahlivé údaje. Tieto biochemické ukazovatele krvi, konkrétne - obsah glukózy v krvi. Analýza tohto ukazovateľa môže každý diabetik robiť sám doma pomocou jednoduchého prenosného zariadenia.

Formulár kontroly akcie zariadenia

Moderný bioanalyzátor s atraktívnymi vlastnosťami - často to je presne spôsob prezentácie glukometra Accucchek Performa. Má malé rozmery, vyzerá ako mobilný telefón, zariadenie je presné a pohodlné na používanie. Takéto zariadenie aktívne používajú lekári na testovanie stavu pacientov. Široká aplikácia Accu chek Performa získala aj ako domáci analyzátor.

Výhody tohto merača:

  • kompaktnosť;
  • Veľká obrazovka s vysokým kontrastom;
  • Pen-piercing systém so systémom pre výber hĺbky punkcie;
  • Označovanie údajov pred jedlom / po jedle;
  • Jednoduché používanie.

Automatické odpojenie modulu gadget potom, čo sa aktívne nepoužíva po dobu 2 minút, zariadenie sa samo vypne. To pomáha šetriť batérie zariadenia, prispieva k ich ekonomickým výdavkom.

Majiteľovi pripomenie, že je na čase vykonať ďalšiu štúdiu. Užívateľ môže nastaviť 4 výstražné pozície. Zariadenie je tiež schopné varovať pred hypoglykemickou krízou. Aby ste to urobili, zariadenie musí zadať údaje, ktoré vám odporučil lekár, a vždy, keď analýza odhalí presne tieto údaje, technik zazvoní.

Dokončite zariadenie

Nákup akéhokoľvek takéhoto produktu, uistite sa, aj keď nakupujete, skontrolujte, či je všetko v škatuli.

V továrenskom zariadení:

  • Samotné zariadenie;
  • Pôvodné testovacie prúžky s identifikátorom kódu;
  • Pero pre prepichnutie pokožky Accu check softclix;
  • Sterilné lancety;
  • batérie;
  • Špeciálne kontrolné riešenie s dvoma úrovňami;
  • kryť;
  • Používateľská príručka.

Samozrejme, pre väčšinu kupujúceho je tiež dôležitá cena kontroly Accra. Stojí to inak: nájdeš zariadenie za 1000 rubľov a za 2300 rubľov to nie je vždy jasné také rozptýlenie ceny. Nie tak lacné bude stáť a pásky, veľké balíky môžu stáť viac ako samotné zariadenie.

Ako používať zariadenie

Toto zariadenie vyžaduje predkódovanie. Najprv vypnite analyzátor a otočte ho z obrazovky. Zadajte kódový prvok s číslom v špeciálnom zásuvke. Ak už bol modul gadget použitý, starý by sa mal odstrániť vložením nového. Usporiadajte dosku vždy, otvorte novú trubicu s indikátormi.

Ako merať hladinu cukru pomocou kontroly Accu?

  1. Umyte si ruky. Neotrite ich alkoholom - to len vtedy, ak nemôžete umyť ruky. Alkohol spôsobuje, že pokožka je hustšia, a preto bude punkcia bolestivá. A ak riešenie alkoholu ešte nemá čas na odparovanie, dáta budú určite podceňované.
  2. Pripravte piercingové pero.
  3. Vložte testovací prúžok do zariadenia. Porovnajte údaje na obrazovke s hodnotami uvedenými na pruhovanom bareli. Ak sa z nejakého dôvodu kód nezobrazí, zopakujte reláciu.
  4. Pripravte si prst, masírujte, perforujte ho perom.
  5. Špeciálna žltá oblasť indikátora na páske sa dotkne vzorky krvi.
  6. Počkajte na výsledok, odstráňte testovací prúžok.

V prípade potreby môžete odobrať krv z alternatívnej zóny.

Tieto výsledky nie vždy sú správne správne. Ak odoberiete krv z tejto stránky (napríklad predlaktia alebo dlaň), urobte to len prázdnym žalúdkom.

Vlastnosti testovacích prúžkov

Indikátorové pásky pre tento gadget sú vyrobené pomocou špeciálnej technológie, ktorá zaručuje komplexné overenie informácií získaných v dôsledku analýzy. Každá kapela má šesť zlatých kontaktov a všetky sú skutočne potrebné.

Kontakty na indikátorových pásikoch:

  • Potrebné prispôsobiť sa zmenám v percentách vlhkosti;
  • Zabezpečte prispôsobenie sa kolísaniu teploty;
  • Usporiadajte rýchle ovládanie činnosti pásky;
  • Dokážu skontrolovať dávku krvi na analýzu;
  • Zabezpečte integritu pások.

Monitorovanie kontroly je povinné: obsahuje riešenie dvoch úrovní, jedno s vysokým obsahom glukózy, druhé s nízkou hladinou.

Ak sa stanovia nejaké pochybné údaje, tieto riešenia sa určite použijú ako kontrolný test.

Čo je zariadenie Accum check?

Toto je ďalší populárny variant, jeho názov hovorí: Accu check nano je veľmi malý glukometr, ktorý sa pohodlne nosí aj v spojke alebo kabelke. K dnešnému dňu sa toto zariadenie, bohužiaľ mnoho užívateľov, už neuvoľňuje. A napriek tomu v niektorých obchodoch alebo lekárňach sa stále dá nájsť Accu Chek Performa nano.

Výhody tohto zariadenia:

  • Skutočný dizajn s nízkym kľúčom;
  • Veľká obrazovka s vysokokvalitným obrazom a podsvietením s dostatočným jasom;
  • Svetlo a miniatúrne;
  • Spoľahlivosť údajov;
  • Viacúrovňové overenie prijatých údajov;
  • Prítomnosť hlásičov a signálov;
  • Veľké množstvo pamäte - najmenej 500 posledných meraní zostáva vo vstavanej pamäti zariadenia;
  • Dlhodobá batéria - stačí na 2000 meraní;
  • Možnosť kontrolnej kontroly.

Má tento analyzátor nevýhody? Samozrejme, nemôže to bez nich. Po prvé, toto je skutočnosť, že nájdenie spotrebného materiálu pre gadget môže byť skutočným problémom. Vzhľadom na skutočnosť, že sa nevydáva žiadna taká kontrola Akku a pásky na ňu nie sú vyrobené v rovnakých objemoch. Cena za zariadenie sa pohybuje od 1500 rubľov na 2 000 rubľov, počas dní akcií je možné kúpiť bioanalyzátor lacnejšie.

Analýza v polyklinickom alebo domácom meraní

Samozrejme, laboratórna analýza bude presnejšia. Ak ste si však zakúpili dobrý nástroj, rozdiel v parametroch dvoch možností výskumu by nemal prekročiť 10%. Preto sa pri nákupe glukometra mnohí diabetici celkom rozumne rozhodnú skontrolovať presnosť. Aby ste to urobili, urobte krvný test na klinike a ihneď po opustení lekára urobte ďalšiu punkciu perom od glukometra a merajte hladinu cukru pomocou prístroja. Výsledky je potrebné porovnať.

Ako správne urobiť krvný test pre cukor:

  • Pred odchodom nejedzte 8-12 hodín;
  • Ak chcete piť, potom by mala byť len čistá pitná voda (bez cukru);
  • Alkohol nepije aspoň deň pred analýzou;
  • Nepoužívajte si zuby v deň testu;
  • Žuvačku nepoužívajte v deň testu.

V prípade pochybných výsledkov je potrebné objasniť diagnózu. Toto môže byť vyšetrenie glykovaného hemoglobínu. Tento test vám umožní posúdiť koncentráciu glukózy v krvi za predchádzajúce tri mesiace. Ale častejšie sa táto štúdia odporúča pre ľudí, ktorí podstúpia antidiabetickú liečbu. Poskytuje informácie o účinnosti týchto aktivít.

Po prvé, hladina cukru v krvi sa meria na prázdny žalúdok, po ktorom osoba pije roztok glukózy. Potom sa cukor meria každú polhodinu, lekári tvoria harmonogram, na základe toho sa vyvodia závery o prítomnosti choroby.

Pokúste sa vykonať test v pokojnom stave. Toto platí pre domáce merania.

Akékoľvek poruchy môžu spôsobiť metabolické poruchy, čo negatívne ovplyvní spoľahlivosť testu.

Spätná väzba vlastníka

Ak chcete zakúpiť doklad o kontrole Accu dnes nie je tak jednoduché, ale ak ste videli len takýto prístroj v obchode alebo v lekárni, nebolo by zbytočné prečítať si recenzie skutočných majiteľov vopred. Môže to byť užitočný tip. A ak už máte glukometr, ktorý aktívne používate, nebuďte leniví a napíšete si recenziu - možno to bude niekto potrebovať.

Kontrola Accu Performa je populárne zariadenie, ktoré dnes veľa rád kúpi, ale stáva sa to náročnejšie. Ak zariadenie nájdete v predaji, skontrolujte zariadenie, záručný list, ihneď si kúpte sadu pásikov.

Glukometr Akku-Chek Performa, 1 ks.

Návod na použitie

výrobca

Forma vydania

charakteristiky

popis

Glukometr Akku-Chek Performa je nový vysokokvalitný glukometr.

• Nie je potrebné kódovanie

• 5 príležitostí na kontrolu diabetu

• 100% spĺňa požiadavky normy ISO 15197: 2013 *

* Freckmann G, Schmid C, Baum Stark A, Pleus S, Link M, Haug C,, Posúdenie presnosti 43 systémov používaných na vlastné monitorovanie hladiny glukózy v krvi v súlade s normou DIN EN ISO 15197. J Diabetes Sci Technol. 2012, 6 (5): 1060-1075.

Glucometer accu chek performa

Glukometre "Accu-Chek Performa Nano": inštrukcie, recenzie

Ľudia, u ktorých bola diagnostikovaná cukrovka, je dôležité pravidelne kontrolovať koncentráciu glukózy v kapilárnej krvi. Pacienti závislý od inzulínu zvyčajne to robia niekoľkokrát denne a ľudia s diabetom 2. typu môžu vykonať analýzu 1-2 krát týždenne. Neodmysliteľnou pomocou pre všetkých diabetikov sú glukometre.

Accu-Chek Performa Nano

Moderný model prístroja vám umožňuje zistiť, aké je koncentrácia glukózy v krvi počas niekoľkých sekúnd. Glukometre "Accu-Chek Performa Nano" nepresahujú hodnotu kľúča zo stroja. Ich hmotnosť je iba 40 g. Dĺžka je 69 mm, šírka 43 mm a ich hrúbka je len 20 mm. Vyrobte tieto zariadenia v USA v spoločnosti Roche.

Okrem kompaktnej veľkosti je veľa priťahovaných k dizajnu zariadenia. Ľudia dávajú pozor na lesklý okrúhly puzdro pripomínajúce malý mobilný telefón a veľký displej, ktorý zobrazuje jasné a veľké čísla. Je tiež dôležité, aby sa nielen mladí pacienti, ktorí chápu moderné technológie a držali krok s dobami, sa môžu naučiť používať, ale aj starších dôchodcov, ktorí sa obávajú všetkých technických inovácií.

Buďte opatrní

Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie každý rok zomiera 2 milióny ľudí na diabetes mellitus a jeho komplikácie. Pri absencii kvalifikovanej podpory tela vedie diabetes k rôznym druhom komplikácií a postupne ničí ľudské telo.

Najčastejšie sa vyskytujú komplikácie: diabetická gangréna, nefropatia, retinopatia, trofické vredy, hypoglykémia, ketoacidóza. Diabetes môže tiež viesť k vzniku nádorových nádorov. Takmer vo všetkých prípadoch umierá diabetická osoba, zápasí s bolestivým ochorením alebo sa stane skutočne postihnutou osobou.

Čo by mali ľudia robiť s cukrovkou? Endokrinologické výskumné centrum ruskej akadémie lekárskej vedy dokázalo napraviť liečbu, ktorá úplne vyliečila diabetes mellitus.

V súčasnosti sa koná federálny program "Zdravý národ", v rámci ktorého sa táto droga poskytuje každému občanovi Ruskej federácie a SNŠ - ZADARMO. Viac informácií nájdete na oficiálnej webovej stránke spoločnosti MINZDRAVA.

Obsah balenia

Ak sa vám páčil glukomer Accu-Chek Performa Nano, môžete ho kúpiť v lekárni, v obchode, ktorá sa špecializuje na predaj zdravotníckych produktov, alebo si ho môžete objednať od zástupcov. Okrem samotného prístroja obsahuje súprava špeciálne zariadenie na piercing prsta s názvom "Accu-Chek Softclix", lancety na to v množstve 10 ks. Špeciálna tryska, pomocou ktorej môžete odobrať krv nielen z prsta, ale aj z alternatívnych miest, ako je predlaktie alebo dlaň. Výrobca tiež okamžite poskytne 10 testovacích prúžkov na diagnostiku.

V súprave je vhodný kryt, do ktorého sú umiestnené glukóza "Accu Chek Nano Punch", ktoré vám pomôžu zistiť, ako používať zariadenie, a sú umiestnené na dvoch batériách.

Funkcie zariadenia

V porovnaní s podobnými zariadeniami má zariadenie spoločnosti Roche veľa výhod. Každý z týchto meračov si môže zapamätať 500 výsledkov merania. Súčasne majú používatelia možnosť vypočítať priemery za posledných 7 dní, dva týždne alebo mesiac. Okrem toho ľudia závislí od inzulínu môžu urobiť značky a zvoliť si pri meraní - pred alebo po jedle.

Ďalšou nepopierateľnou výhodou je, že výsledky sa zobrazia po 5 sekundách. Mimochodom, malá kvapka len 0,6 μl je postačujúca na diagnostiku. Keď vložíte testovací prúžok do glukometra Accu-Chek Performa Nano, automaticky sa zapne. Kód sa nastavuje pomocou špeciálneho elektronického čipu, ktorý je umiestnený vo vnútri každého balenia. Mimochodom, zariadenie vydá varovanie, ak sa pokúsite diagnostikovať pomocou vypršaných testovacích prúžkov. Sú vhodné na 18 mesiacov od dátumu výroby. Nezáleží na tom, kedy bol obal otvorený.

Unikátny potenciál

Glukometre "Accu-Chek Performa Nano" sú moderné zariadenia. Sú určené predovšetkým preto, aby jednoducho poznali koncentráciu glukózy. Okrem toho môžete nakonfigurovať ich spojenie s osobným počítačom na prenos výsledkov cez infračervený port. Zariadenie sa tiež priaznivo porovná so skutočnosťou, že je možné nastaviť budík, čo indikuje potrebu merania. Používatelia majú možnosť zvoliť si 4 rôzne časy signálu.

Presnosť diagnostiky zariadenia poskytuje jedinečné testovacie prúžky so zlatými kontaktmi. V prípade potreby je možné aj kalibráciu krvnej plazmy.

Po mnoho rokov skúmam problém diabetu. Je to hrozné, keď zomrie veľa ľudí a ešte viac je postihnutých kvôli cukrovke.

Rýchlo som informoval dobré správy - Endokrinologické vedecké centrum Ruskej akadémie lekárskych vied dokázalo vyvinúť liek úplne liečiaci diabetes mellitus. V súčasnosti je účinnosť tejto drogy takmer 100%.

Ďalšou dobrou správou: Ministerstvo zdravotníctva urobilo špeciálny program, ktorý kompenzuje takmer všetky náklady na drogu. V Rusku a krajinách SNŠ, diabetici až do môže získať nástroj - ZADARMO!

Glukometre "Akku-Chek Performa Nano" umožňujú určiť koncentráciu glukózy v krvi v takých rozsahoch: 0,6 až 33 mmol / l. Ich normálna prevádzka je možná pri okolitej teplote +6 až +44 o C a vlhkosti nepresahujúcej 90%.

Vlastnosti operácie

Ak potrebujete merať koncentráciu glukózy v krvi, ale predtým ste nikdy nepoužívali špeciálne zariadenie, potom musíte zistiť, ako fungujú glukomery Accu-Chek Performa Nano. Ako používať tieto zariadenia, je ľahké pochopiť, ak sa pozriete do inštrukcií.

Ak chcete začať pracovať so zariadením, musíte vložiť testovací prúžok a skontrolovať kód na obale a na obrazovke. Ak sa zhodujú, môžete prejsť na ďalší krok.

Lancet vložený do pera injekčnej striekačky, malá punkcia sa vykonáva prstom. Špička testovacieho prúžku (pole žlto sfarbená) sa aplikuje na krv, ktorá vyčnievala. Potom sa na obrazovke zobrazí ikona presýpacích hodín. To znamená, že zariadenie pracuje a analyzuje výsledný materiál. Akonáhle je proces dokončený, uvidíte, aké je hladina glukózy. Výsledok glukomera Accu-Chek Performa Nano gluco sa automaticky uloží. Súčasne bude uvedený dátum a čas výskumu. Nevyťahujte testovací prúžok zo zariadenia, môžete si všimnúť, keď bolo vykonané meranie - pred alebo po jedle.

Nákup zariadenia a spotrebného materiálu

Diabetici vedia, že nie je problém kupovať zariadenie na meranie hladiny cukru v krvi. Samostatnou výdavkovou položkou v každom rodinnom rozpočte sú testovacie prúžky a lancety. Je pravda, že by sa nemali kupovať tak často. Zvyčajne sa jedna ihla používa 20 až 30 krát.

Ceny zariadení závisia od miesta nákupu. Niektorí ich nájdu na 800 rubľov. iní kupujú za 1400 rubľov. Takýmto rozdielom v cenách je len cenová politika obchodov a lekární, kde si môžete kúpiť glukomery "Accu-Chek Performa Nano". Testovacie pásky sú tiež lepšie hľadať, a nie kúpiť v prvej lekárni. Pre balenie 50 kusov. bude musieť dať trochu viac ako 1000 rubľov.

Recenzie ľudí

Ak si vyberiete glukometr, budete mať záujem nielen o informácie poskytnuté výrobcom, ale aj názory pacientov, ktorí ho pravidelne používajú. Stojí za zmienku, že väčšina ľudí je so zariadením spokojná. Poznamenávajú, že každý môže zistiť, ako s ním pracovať. Veľká žiariaca obrazovka je vhodná aj pre ľudí so zlým zrakom a pamäť na 500 výsledkov a možnosť určenia priemernej hodnoty je potrebná pre pacientov, ktorí sú závislí od inzulínu.

Mnohí dokonca sú pripravení odporučiť svojim známym glukomery "Accu-Chek Performa Nano". Spätná väzba znamená, že zariadenie je veľmi jednoduché. Niektorí sú spokojní s funkciou pripomenutia, zatiaľ čo iní vykonávajú merania iba v čase vhodnom pre nich.

Príbehy našich čitateľov

V diabetoch som vyhral doma. Je to mesiac, kým som zabudol na cukrovku a príjem inzulínu. Oh, ako som trpel, neustále mdloby, tiesňové volania. Koľkokrát som chodil na endokrinológov, ale je len jedno povedané: "Vezmite si inzulín." A teraz prešli 5 týždňov, pretože hladina cukru v krvi je normálna, nie je ani jedna injekcia inzulínu a všetko vďaka tomuto článku. Všetci, ktorí majú cukrovku - prečítajte si nevyhnutne!

Prečítajte si celý článok >>>

Je pravda, že vlastníci prístroja hovoria, že niekedy je ťažké nájsť testovacie prúžky. Ale tento problém je relevantný pre obyvateľov malých miest a miest. Vo veľkých osadách sú vždy lekárne alebo obchody s tovarom na lekárske účely, v ktorých sú na indikovaných glukometroch prítomné testovacie prúžky.

Glyukometr Akku Chek Performa Nano: prehľad a ceny Accu Chek Performa Nano

Accu Chek Performa Nano glukometr spoločnosti Roche Diagnostics sa považuje za absolútneho vodcu medzi podobnými zariadeniami na denné sledovanie hladín cukru v krvi. Jedná sa o veľmi presný a štýlový dizajn, ktorý má malé rozmery, takže je pohodlné ho nosiť vo vašej kabelke, najmä deťom, aby ste mohli monitorovať glukózu kedykoľvek.

Funkcie zariadenia

Na získanie výsledkov testu s týmto meračom trvá len 0,6 μl krvi, čo je jedna kvapka. Nano Glucometer je vybavený kvalitným displejom s veľkými znakmi a pohodlným podsvietením, takže ho môžu používať ľudia so zlým zrakom, najmä toto zariadenie je vhodné pre starších ľudí.

Accum check nano má rozmery 43x69x20 mm, jeho hmotnosť je 40 gramov. Zariadenie umožňuje uložiť do pamäti 500 výsledkov testu s dátumom a časom analýzy. K dispozícii je tiež funkcia na výpočet priemernej hodnoty meraní za týždeň, dva týždne mesačne alebo tri mesiace. To vám umožňuje sledovať dynamiku zmien a analyzovať ukazovatele počas dlhého obdobia.

Accum check nano je vybavený špeciálnym infračerveným portom, ktorý je súčasťou prístroja, umožňuje vám synchronizovať všetky dáta s počítačom alebo prenosným počítačom. Aby sa zabezpečilo, že pacient nezabúda na potrebný výskum, meradlo má pohodlný budík, ktorý má funkciu upozornenia.

Keďže sú batérie dve lítiové batérie CR2032, čo stačí na vykonanie 1000 meraní. Prístroj sa automaticky zapne pri inštalácii testovacieho prúžku a po jeho použití sa automaticky vypne. Merač sa vypne dve minúty po testovaní. Po uplynutí doby uchovávania testovacieho prúžku zariadenie o tom informuje alarmový signál.

Ak chcete skontrolovať, či je funkcia Performa nano dlho podávaná, musíte dodržiavať pravidlá používania a ukladania zariadenia. Prípustná skladovacia teplota je od 6 do 44 stupňov. Vlhkosť vzduchu by mala byť 10-90 percent. Zariadenie sa môže používať v pracovnej výške až 4000 metrov nad morom.

výhody

Mnohí používatelia si vyberajú kontrolné pero nano Accu, nechávajú pozitívnu spätnú väzbu o svojej funkčnosti a vysokej kvalite. Najmä diabetici patria k pozitívnym vlastnostiam nasledujúcich vlastností zariadenia:

  • Pomocou glukometra môžete výsledky merania hladiny cukru v krvi dosiahnuť do pol minúty.
  • Na štúdiu sa vyžaduje len 0,6 μl krvi.
  • Prístroj dokáže uchovať 500 posledných meraní v pamäti s dátumom a časom analýzy.
  • Kódovanie je automatické.
  • Merač má infračervený port na synchronizáciu údajov s externými médiami.
  • Glukomer umožňuje merania v rozmedzí 0,6 až 33,3 mmol / l.
  • Na štúdium hladiny glukózy v krvi pacienta sa používa elektrochemická metóda.

Súprava obsahuje:

  1. Zariadenie na meranie hladiny cukru v krvi;
  2. Desať testovacích prúžkov;
  3. Rukoväť-piercing Accu Chek Softclix;
  4. Desať lancety Accu Chek Softclix;
  5. Dýza na rukoväti na odber krvi z ramena alebo predlaktia;
  6. Pohodlné mäkké puzdro pre zariadenie;
  7. Používateľská príručka v ruštine.

Návod na použitie

Ak chcete zariadenie spustiť, musíte do neho vložiť testovací prúžok. Ďalej je potrebné skontrolovať číselný kód. Po zobrazení kódu sa na displeji zobrazí ikona vo forme blikajúcej kvapky krvi, čo indikuje, že meradlo je pripravené na použitie.

Pred použitím aplikácie Accum Pen Pour Nano by ste mali dôkladne umyť ruky mydlom a vložiť gumové rukavice. Stredný prst potrebuje byť opatrne brúsený, aby sa zlepšil krvný obeh, potom sa zotrie s roztokom obsahujúcim alkohol a prepichnutie sa vykonáva pomocou piercingového pera. Klepnite lepšie na kožu zo strany prsta, aby nebolí. Ak chcete vyčistiť kvapku krvi, prst by mal byť mierne masírovaný, ale nestláčajte.

Špička testovacieho prúžku, farba žltá, musí byť privedená do nahromadenej kvapky krvi. Testovací prúžok automaticky absorbuje potrebný objem krvi a nahlási ho, ak dôjde k nedostatku, v takom prípade môže používateľ dodatočne prispieť potrebnou dávkou krvi.

Po úplnom vstreknutí krvi do testovacieho prúžku sa na displeji prístroja objaví symbol presýpacích hodín, čo znamená, že kontrolný krúžok Accu nano začal proces krvného testovania obsahu glukózy v ňom. Výsledok testovania sa objaví na obrazovke za päť sekúnd, takže pracuje mnoho ruských glukometrov.

Všetky výsledky testov sa automaticky ukladajú do pamäte prístroja, pričom sa zaznamená dátum a čas testovania. Pred vypnutím merača je možné urobiť úpravy výsledkov analýzy a urobiť poznámky pri vykonaní krvného testu - pred jedlom alebo po jedle.

Recenzie o Accu check nano

Accu check nano je veľmi populárny u ľudí, ktorí majú problémy so zvýšenou hladinou glukózy v krvi. Po prvé, používatelia berú na vedomie použiteľnosť a jednoduché menu zariadenia. Accu check nano môže byť použitý pre deti i pre dospelých.

Vďaka svojej malej veľkosti sa môže s nami nosiť a v prípade potreby aj krvný test. Z tohto dôvodu má zariadenie vhodné vrecko s priehradkami, kde sú všetky zariadenia na vykonanie testu pohodlne umiestnené.

Zariadenie má vo všeobecnosti dostatok pozitívnej spätnej väzby za dostupné ceny, čo je 1 600 rubľov. Glukometr má vysokú kvalitu a spoľahlivosť, preto je záruka 50 rokov, čo potvrdzuje dôveru výrobcov k ich výrobkom.

Zariadenie má moderný dizajn, takže ho môžete používať aj ako darček. Mnohí používatelia neváhajú ukázať meter svojim známym, pretože vyzerajú ako inovatívne zariadenia, ako to ukazuje záujem ostatných.

Mnoho ľudí hovorí, že je veľmi podobné modernému mobilnému telefónu, ktorý upúta pozornosť.

Recenzie pre meradlo majú negatívne recenzie, ktoré v podstate klesajú až k obtiažnosti získavania testovacích prúžkov na krvné testy. Tiež sa niektorí ľudia sťažujú, že pokyny pre zariadenie sú napísané v príliš komplikovanom jazyku a malom písme.

Preto pred prenosom prístroja na použitie pre starších ľudí sa odporúča najprv porozumieť, a potom napríklad vysvetliť, ako používať glukometr.

Accu Chek Performa Nano Glucometer: pravidlá pre prácu so zariadením

Accu-Chek Performa Nano zaručuje kvalitatívne výsledky testov a presné údaje. S jeho pomocou sa diabetikom ľahšie kontroluje príjem liekov a sledovanie stravy.

U pacientov s diabetom typu 1 a typu 2 sa zariadenie stane nepostrádateľným asistentom.

Ak hľadáte glukometr, ktorý nesklame a jeho cena sa odplatí so záujmom, tento model vás bude apelovať.

Pre 1500 rubľov dostanete zariadenie, ktoré zobrazí presný výsledok za pouhých 5 sekúnd. Batérie prebiehajú v súprave, stačí na 1000 meraní.

Balíček a cena

Spolu s glukometrom v súprave existuje niekoľko ďalších položiek, ktoré budú potrebné na sledovanie zdravotného stavu alebo na pomoc pri používaní zariadenia.

  • Glukometr Accu Chek Performa Nano,
  • 10 testovacích prúžkov a 10 sterilných ihiel,
  • Rukoväť na piercing,
  • Uzáver na odoberanie krvi z ramena,
  • Vestník pre kontrolu,
  • 2 batérie-tablety,
  • Návod na použitie v ruštine,
  • Záručný list,
  • Taška, ktorá obsahuje všetky tieto príslušenstvo.

Priemerná cena merača. 900-1000 rub.

Hlavné funkcie

Glucometer Akku Chek Nano Performa je vysoko kvalitný, má stále veľa parametrov, ktorým je treba venovať pozornosť.

  • Kompaktnosť. Vo veľkosti nemá glukomer viac strojov. Môžete ho nosiť vo vrecku, čo je veľmi výhodné pri cestovaní. Jeho hmotnosť je iba 40 gramov.
  • Presnosť výsledkov. U pacientov s cukrovkou je kontrola glukózy životne dôležitá, takže je potrebný glukometr, aby sa dali spoľahnúť na jeho indikátory. Testovacie prúžky, ktoré sa predávajú spolu s výkonom Accu-Chek Nano, sa vyznačujú najpresnejšími výsledkami.

Špeciálne zlaté kontakty umožňujú udržiavať ich otvorené a na analýzu veľmi malú kvapku krvi, približne 0,5 mikrolitra. Na kontrolu hladiny glukózy trvá 5 sekúnd. Ak uplynula doba trvanlivosti pásikov, glukometr vám oznámi.

  • Obrovská pamäť. Accu Chek Performa dokáže uložiť až 500 meraní. To vám umožní sledovať hladinu cukru v krvi na dlhú dobu a vypočítať priemerné výsledky za týždeň alebo za mesiac. Tieto údaje pomôžu počas konzultácií so svojím lekárom. Zvláštny denník mini zariadenia vám umožní vybrať správne dávkovanie liekov.
  • Jednoduché používanie. Nie je potrebné odobrať vzorku z prsta na analýzu. Môžete si vybrať najviac bolestivé miesto pre prepichnutie: v ramená, predlaktie, bok alebo dlaň.
  • Funkcia "budík". Nebudete sa obávať, že vám chýba čas analýzy. Alarm je nastavený na 4 rôzne časové obdobia. Môžete robiť obvyklé veci a prístroj vám pripomenie včas.

Je možné nastaviť ďalšie dôležité údaje. Napríklad o hladine cukru, ktorý môže spôsobiť hypoglykémiu. Ak sú k dispozícii kritické indikátory, prístroj vydá špeciálny signál.

  • Pohodlný dizajn. S postupom merania hladiny cukru v krvi pomocou Accu-Chek. Glukometr je veľmi jednoduchý na použitie. A na veľkom displeji s vysokým kontrastom, veľkými bielymi číslami sa symboly pohodlne prečítajú.

Ak je to potrebné, glukomer sa pripája k počítaču alebo notebooku, čo vám umožňuje sledovať a ukladať výsledky výskumu.

Aby ste sa vyhli chybám, musíte dodržiavať pravidlá pre manipuláciu s metrom.

Návod na použitie

Pred použitím si nastavte dátum a čas. Otvorenie balenia testovacích prúžkov, vložte Accu Chek Performa Nano kódovací čip z nich, a pre kalibráciu riešenie použitie odporúčané v návode.

Páčia sa vám článok? Povedzte to svojim priateľom o tom →

Zdroj: http://fb.ru/article/188623/glyukometryi-akku-chek-performa-nano-instruktsiya-otzyivyi, http://diabethelp.org/izmeryaem/akku-chek-performa-nano.html, http: //diabetiky.com/glyukometry/accu-chek/performa-nano.html

Vyvodiť závery

Ak čítate tieto riadky, môžete vyvodiť záver, že vy alebo tvoji blízky sú chorí s diabetes mellitus.

Vykonali sme vyšetrovanie, študovali sme veľa materiálov a najdôležitejšie sme skontrolovali väčšinu metód a liekov z diabetu. Verdikt je nasledovný:

Všetky lieky, ak nejaké existovali, boli len dočasný výsledok, hneď ako sa recepcia zastavila, ochorenie sa dramaticky zvýšilo.

Jedinou drogou, ktorá dala významný výsledok, je Diagen.

V súčasnosti je to jediná droga, ktorá dokáže úplne vyliečiť cukrovku. Obzvlášť silné pôsobenie Diagen ukázalo v počiatočných štádiách vývoja cukrovky.

Žiadali sme na ministerstvo zdravotníctva:

A pre čitateľov našich stránok teraz máme príležitosť dostať Diagen ZADARMO!

Pozor prosím! Prípady predaja falošnej drogy Diagen sa stali častejšie.
Ak objednáte vyššie uvedené odkazy, máte záruku, že získate kvalitný produkt od oficiálneho výrobcu. Okrem toho zakúpením na oficiálnej webovej stránke dostanete záruku vrátenia peňazí (vrátane nákladov na dopravu) v prípade, že liek nemá terapeutický účinok.

Viac Článkov O Diabete

Glukóza je prítomná v moči všetkých zdravých osôb v extrémne nízkej koncentrácii (0,06-0,033 mmol / l). Metódy analýzy moču používané v laboratóriách neumožňujú zistiť ich.

Lekári hovoria, že hladina cukru v krvi je zvýšená, ak sa zvýši nad značku 5,5 mmol / l.Existujú však situácie, keď hladina glukózy je 15, 20 alebo viac jednotiek.

synonymá: Glukózový tolerančný test, GTT, glukózový tolerančný test, cukrová krivka.Test glukózovej tolerancie je laboratórna analýza, ktorá identifikuje 3 dôležité ukazovatele v krvi: inzulín, glukózu a C-peptid.