loader

Hlavná

Liečba

recenzia

Dobrý deň, dnes dostal poštou prostredníctvom internetového obchodu krvným analyzátora EasyTouch GC merať glukózu a holesterina.Poka polzovatelya.Ya študijné vodítko pre Prvýkrát som počul o vašej spoločnosti \, \ Diatest "Ráno programových NASTROENIE.Pribor bodových niečo potrieb pre menya.Spasibo vzhľadom Eugene Kamchatka.Kak pochopiť, čo robíme testy glukózy a cholesterolu v krvi.

Dobrý deň, milý Eugene!

Veľmi vám ďakujeme za takú pozitívnu spätnú väzbu o našom zariadení! Želáme vám zdravie a úspešné skúsenosti s používaním zariadenia!

Vyjadrujem srdečnú vďačnosť zamestnancom spoločnosti, ktorí rýchlo vydali dodávku Easy Touch G (na meranie hladiny glukózy). Zariadenie prijaté, ďakujem! Dúfam, že jeho spoľahlivá a hlavne spoľahlivá práca.

Veľmi vám ďakujeme za vaše milé slová našich zamestnancov!

Sme si istí, že práca nášho zariadenia vás nesklame!

Kúpil som zariadenie na monitorovanie hladiny kyseliny močovej v krvi.

Na porovnanie presnosti sa kontrolné meranie uskutočnilo minútu po tom, ako bola krv podaná na analýzu v polyklinike. Vo večerných hodinách, keď získal výsledok z klinickej kliniky, zistil, že sa líši o viac ako 20% od nameraných hodnôt.

Ozadachivshis výsledok začal experimentovať a do 10 minút produkoval meranie 6 meracích prístrojov. Rozsah výsledkov je od 261 do 410 mmol / l. Nedokážem si predstaviť, ako by toto satanové zariadenie mi pomohlo s takou presnosťou. :)

Žijem v Omsku. Kde by som mal ísť s ním?

Sme tiež nepríjemne prekvapení, že takéto rozdiely sa odohrávajú. Aby sme pochopili, čo presne je ich príčina, je zďaleka ťažké. Preto odporúčame odoslať svoje zariadenie do nášho servisného strediska poštou na nasledujúcej adrese:

109147, Moskva, Marxist, 3, budova 1, kancelária 406, pre OOO "Diatest"

Ak chcete poslať veľkú žiadosť o pripojenie žiadosti o preskúmanie (vo voľnej forme) a ak je to možné, kópiu certifikátu s výsledkami analýzy z kliniky. Skontrolujeme analyzátor na riadiacich riešeniach a informujeme vás o výsledkoch.

Kúpili sme zariadenie. Rozhodli sa preveriť všetky analýzy. Nezískajte cholesterol od svojho manžela. Buď malá krv bola alebo potrebná z oboch strán na aplikáciu kvapky krvi. Teraz objednali viac pásov. Skúsme to. Vyšiel som. Ale predtým som dal v laboratóriu vyššiu hladinu cholesterolu 7,72 a zariadenie ukázalo, že som si kúpil niečo na meranie cholesterolu, pretože cukr bol prístrojom. Snažil som sa tu zaregistrovať a napísal som všetko nesprávne s overovacím kódom, aj keď som to urobil. PREČO?

Milá Tatyana! Ďakujem za vaše otázky.

Vaše zariadenie bolo úspešne zaregistrované a dostanete nesprávne kódové správy, pretože registrácia už nastala a sériové číslo zariadenia bolo úspešne zadané do databázy.

Pokiaľ ide o indikácie pre cholesterol - je pre nás ťažké hovoriť so 100% istotou o príčinách bez videnia zariadenia. Môžeme však predpokladať, že kvapka krvi môže byť o niečo menej, než je potrebné. Odporúčame vám zhromaždiť veľkú kvapku krvi a naraz vyplniť celú testovanú oblasť testovacieho prúžku (biely pásik). V prípade, že stále máte pochybnosti o údajoch z meracieho prístroja, môžete vždy kontaktovať naše servisné stredisko a skontrolovať zariadenie v riešeniach riadenia.

Servisné stredisko sa nachádza na adrese:

Ul. Marxist, 3, s. 1, z. 406. Telefón: (495) 785-88-29. Pracovný program: pracovné dni, 10: 30-17: 30.

Dobré popoludnie! Dostal som toto zariadenie cez internet pred týždňom, za môjho otca za dar. Ešte sa neotvoril a skontroloval. Teraz som študoval adresy, ktoré máte na mieste, kde si môžete kúpiť. Kúpil alebo kúpil na inom mieste. [. ] Povedz mi, je skutočnosť, že tovar je kúpený v inom obchode nehovorí, že to nie je vysoko kvalitné a falošné? Môžete sa zaregistrovať aj na týchto stránkach? Ďakujem vám.

Ďakujeme, že ste si vybrali naše zariadenie!

Skutočnosť, že na našich webových stránkach nie sú žiadne informácie o mieste predaja, neznamená, že zariadenie je neštandardné alebo falšované. Možno, že výrobok bol nedávno umiestnený v tomto on-line obchode a práve sme nemali čas prijímať a uverejňovať informácie o ňom. Zoznam miest predaja na našich stránkach má referenčný a informačný charakter a nie je registrom "predajcov v dobrej viere".

Samozrejme môžete zaregistrovať svoj analyzátor EasyTouch na našej webovej stránke obvyklým spôsobom!

Príjemné použitie a zdravie pre vás a vašich blízkych!

Ďakujeme vám za zariadenie. Prvé zariadenie bolo zakúpené dňa 08.2011 v pavilóne Health at VDNH. Som veľmi spokojný, často ho nepoužívam a vždy sa čísla zhodujú v rámci chyby s analýzami v polyklinike. Zariadenie je ľahké a ľahko sa používa. Teraz som si kúpil druhý, potreboval som analýzu kyseliny močovej. A prvý dať priateľovi.

Elena, veľmi ďakujem za Vašu pozitívnu spätnú väzbu na prevádzku EasyTouch! Sme radi, že vám zariadenie za tie roky pomohlo a dúfame, že nový nákup vám prinesie nie menej výhodu ako predchádzajúci.

Sklamaný. Počas 1 minúty bola hladina kyseliny močovej (z jedného prsta) meraná trikrát a výsledky sa v priemere líšili o 150 mmol. Je to normálne?

alexander, Ďakujeme za vašu spätnú väzbu.

Ak chcete zariadenie skontrolovať, pozývame vás, aby ste navštívili naše servisné stredisko na adrese:

Moskva, st. Marxista, 3, budova 1, kancelária 406.

Ak chcete zistiť dôvod týchto odchýlok a určiť, ako správne funguje systém, je to možné až po kontrole riešení kontroly.

Očakávame vás v našom servisnom centre!

Kúpil som zariadenie viac ako pred rokom, ale nepoužil som ho. Teraz tu bola potreba neustáleho monitorovania a začala. Nevideli okamžite, ako správne aplikovať krv, takže nemohli dostať výsledok, boli rozrušení, že strávili veľa peňazí márne a márne. Keď som zavolal na horúcu linku, dostal som kompetentnú odpoveď a všetky svedectvá sa ukázali hneď! Vďaka konzultantovi na horúcej linke! Použitie bolo veľmi jednoduché!
Pokiaľ ide o počet pások v balíčkoch, samozrejme je to príliš veľa, ale ak nie je človek sám, potom sa dá kontrolovať ako cukor, tak aj cholesterol iných členov rodiny.
Pásy hemoglobínu v našej rodine sú tiež dôležité, tk. tchyna má anémiu a potrebuje neustále sledovanie a nemôžete vstúpiť do kliniky, najmä ak je osoba po mŕtvici.
Veľmi užitočné zariadenie a dobrá podporná služba.

Irina, ďakujem za takú pozitívnu spätnú väzbu o zariadení a práci špecialistov na horúcu linku!

Na názory našich zákazníkov sme vždy veľmi pozorní a sme pripravení odpovedať na všetky otázky, ktoré vznikli počas jeho prevádzky. Prajeme vám a vašej rodine zdravie a dúfame, že naše zariadenie pomôže realizovať toto želanie!

Zariadenie je dobré. Podľa môjho názoru niekoľko nevýhod: skontrolovať všetky 3 parametre v rade, je nutné otkovyrivat kľúč kód s nožom a vložte nasledovné - sedí veľmi tesný. Nikde - buď na webových stránkach alebo v návode nenašiel úrovne štandardov (ktoré by za normálnych okolností byť glukózy, cholesterolu a hemoglobín) a Internet sú uvedené ďalšie jednotky, než v prístroji.

Dobré popoludnie, Vera!

Ďakujeme vám za Vašu spätnú väzbu!

Kódový kľúč musí byť voľný na vstup do zásuvky a môže byť z neho voľne vytiahnutý. Odporúčame vám, aby ste sa obrátili na naše servisné stredisko: Moskva, ul. Marxist, 3, kancelária 406. Zariadenie sa v prípade potreby skontroluje a nahradí. Akékoľvek zaujímavé informácie, ktoré môžete získať prostredníctvom našej horúcej linky: 8-800-333-60-09

Pokiaľ ide o hladinu glukózy v krvi, hladinu cholesterolu a hemoglobínu, sú pre každú osobu individuálne a sú určené ošetrujúcim lekárom. Samozrejme, existujú určité orientačné rozmedzie, ale neodporúčame vám, aby ste na svojom základe dodržali svoje pravidlo.

EasyTouch® analyzátor zobrazuje výsledky merania v rôznych jednotkách mmol / l a mg / dl pre glukózy mmol / l a mg / dl cholesterolu, mmol / l g / dl hemoglobínu. Môžete určiť, ako nastaviť jednotky na strane 12 v používateľskej príručke.

Kópia tejto správy vám bola odoslaná e-mailom.

Kvôli problémom s cholesterolom sa rozhodli nakupovať drahé zariadenia v našej apteke..vozmozhno prostredníctvom nákupu on-line obchodu bolo lacnejšie, ale ja som stále spokojný s týmto priborom..pravda pre meranie glukózy sa stal podozrivý, pretože merač prekontrolované rovnaké, pokiaľ ide o rozdiel spočíva, ale ste upokojili percentuálnu chybu. Ďakujem..

Odporúčania Glucometer easytouch

Hladiny glukózy v krvi Meter Ľahko sa dotknite (jednoduchým dotykom) - zariadenia na meranie tri parametre: hladinu glukózy (cukru) v krvi, krvný hladiny cholesterolu a kyseliny močovej v krvi od firmy Bioptik (Bioptik). Každý parameter má vlastné testovacie prúžky. Navrhnuté pre domáce použitie.

Glukóza v krvi: čas analýzy 6 sekúnd; kvapka krvi 0,8 μl; merací rozsah 1,1 až 33 mmol / l; pamäť pre 200 výsledkov. Výpočet priemerných hodnôt pre 7, 14 a 28 dní.

Cholesterol v krvi: čas analýzy 150 sekúnd; kvapka krvi 15 μl; merací rozsah 2,6 až 10,4 mmol / l; pamäť pre 50 výsledkov.

Testovacie prúžky sa používajú v meradle:

  • Testovacie prúžky Izi Touch (EasyTouch) na stanovenie glukózy v krvi
  • Testovacie prúžky Izi Touch (EasyTouch) na stanovenie hladiny cholesterolu v krvi

Testovacie prúžky Izi Touch (EasyTouch) na stanovenie hladiny hemoglobínu v krvi

  • malé náklady na zariadenie a testovacie prúžky
  • malá veľkosť a hmotnosť zariadenia
  • schopnosť merať dva parametre pomocou jedného zariadenia: glukóza a cholesterol.
  • jedinečná kompletná sada - v kompletnom súbore dodávok 10 stripov na glukózu a 2 pásy na cholesterol.

Zahrnuté do dodávky:

  • 1 zariadenie EasyTouch
  • 10 testovacích prúžkov pre glukózu EasiTouch (EasyTouch)
  • 2 testovacie prúžky pre cholesterol IziTach (EasyTouch)
  • 1 autoprocesor
  • 25 sterilných lancetov
  • 1 testovací prúžok
  • 2 batérie typu AAA
  • 1 prípad
  • 1 inštrukcie v ruštine s garančným kupónom.
  • Technické charakteristiky.
    Hlasová funkcia: nie
    Meracie médium: krv
    Namerané parametre: glukóza, cholesterol, hemoglobín
    Metóda merania: elektrochemická
    Kalibrácia výsledku: krvou
    Objem kvapky krvi (μl): 0,8, 2,6, 15
    Čas merania (sekundy): 6, 150
    Pamäť (počet meraní): 50, 200
  • Štatistika (priemer za X dní): 7, 14, 28
  • Rozsah merania (mmol / l): D: 1,1-33,3 X: 2,6-10,4 Gm: 4,3-16,1
    Kódovanie testovacích prúžkov: čip
    Potravinová poznámka: nie
    Hmotnosť (g): 59
    Dĺžka (mm): 88
    Šírka (mm): 64
    Hrúbka (mm): 22
    Pripojenie k počítaču: nie
    Typ batérie: AAA
    Záruka: 1 rok


PS: Testovacie prúžky a lancety pre rukoväť-autoprojektor JEDNOTLIVÉ. Ak potrebujete často merať hladinu cukru v krvi alebo iný parameter, nezabudnite objednať požadované množstvo spotrebného materiálu so zariadením.

Farbu a konfiguráciu zariadenia Isi Touch môže výrobca zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia. Pred objednávkou zadajte kompletnú sadu.

  • - Popis a fotografie na kartách tovaru sa môžu líšiť od toho, čo je uvedené v lekárni. Pred zadaním objednávky sa obráťte na operátorov.
  • - Tento výrobok nemožno vymeniť a vrátiť na základe výnosu 55 z 19.01.1998.

Ahoj, povedz mi prosím, toto zariadenie meria hemoglobín v krvi?

7418 | 10/23/12 5:50 PM anekdota

Potrebujete produkt s umením. 50014902.

7492 | 10/29/12 14:28 | konzultant

Chcem kúpiť zariadenie Izy Tach na stanovenie glukózy / cholesterolu. Testovacie prúžky a lancety pre pero autoprochet.

7838 | 25.11.2012 19:38 Galina

Môžete si objednať na našej webovej stránke alebo telefonicky: (495) 937-3220.

7847 | 11/26/12 11:20 AM konzultant

Dobrý deň, chceme kúpiť od vás prístroj na stanovenie cholesterolu Izi Touch vo výške 2 ks.

№ 11889 | 03.10.13 13:25 | Perlovov Reseda

Dobrý deň, a pošlite tovar poštou?

№ 12177 | 30.10.13 17:24 | Irene

A máte lancety, testovacie prúžky a tak ďalej? Doručenie do Kirovu koľko?

№ 12503 | 11/23/13 20:08 | nádeje

Koľko je položka s číslom článku 50014902, máte lancety, testovacie prúžky a koľko stojíte? A posielate tovar na dobierku?

№ 13698 | 11.03.14 08:58 | Sergei

Dodávka v Rusku je k dispozícii. Objednať je potrebné na mieste.
Náklady môžete nájsť na našej webovej stránke alebo telefonicky: 8 (495) 937-3220.

№ 15138 | 26.09.14 13:36 | konzultant

drahé zariadenie a testovací prúžok je veľmi nákladné a doba používania po disekcii je 2 mesiace a meranie cholesterolu nie je potrebné každý deň, takže je potrebné počítať ako zlato

№ 17002 | 20.06.15 04:15 | boris

Chcem kúpiť prístroj Izy Touch na stanovenie cholesterolu / hemoglobínu / kyseliny močovej v krvi

Multifunkčný analyzátor biochemických krvných hodnôt Jednoduchý dotyk

Multifunkčné zariadenia na analýzu biochemických krvných hodnôt sú k dispozícii nielen na klinike a nemocnici. Kúpiť prenosné zariadenie, ktoré dokáže rýchlo a spoľahlivo určiť hladinu glukózy v krvi, dnes nie je ťažké.

Vo všetkých smeroch je to jednoduché - aj keď vo vašej lokalite nie je obchod alebo lekáreň, kde sa predávajú glukomery, potom si môžete zariadenie objednať v internetovom obchode. Za cenu sa táto vec dá nazvať cenovo dostupná: samozrejme veľa závisí od charakteristík zariadenia, ale vždy môžete nájsť kompromisné riešenie.

Prečo lekári odporúčajú kúpiť glukomer?

Dnes je cukrovka choroba v sieti, ktorej prakticky celá planéta. Milióny ľudí trpia touto chorobou, ktorá je založená na metabolických poruchách. prah výskyt nemožno znížiť: pre všetky moderné terapeutické možnosti vo vývoji farmakológie a patológie zlepšenie diagnostické techniky zistené, stále častejšie, a väčšina bohužiaľ, choroba sa stane "mladší".

Diabetici sú nútení spomenúť si na svoju chorobu, realizovať všetky svoje hrozby a kontrolovať ich stav. Mimochodom, takíto poradcovia dnes poskytujú tzv. Rizikovú skupinu - pacientov s diagnostikovaným prediabetikom. Toto nie je choroba, ale hrozba jej vývoja je príliš veľká. V tejto fáze sa zvyčajne nevyžadujú lieky. Pacient potrebuje vážne prispôsobenie životného štýlu, výživy a fyzickej aktivity.

Ale aby človek presne vedel, či je všetko presne v poriadku, či je telo v pozitívnej reakcii na navrhovanú terapiu, potrebuje kontrolnú techniku. Jedná sa o meter: kompaktný, spoľahlivý, rýchly.

Je to naozaj nepostrádateľný asistent diabetikov, alebo osoba v preddiabetickom stave.

Popis meradla Easy Touch

Toto zariadenie patrí do prenosných multi-zariadení. Odhaľuje hladinu cukru v krvi, cholesterolu a tiež kyselinu močovú. Systém, pomocou ktorého pracuje Isi Tach, je jedinečný. Môžeme povedať, že na domácom trhu existuje len málo analógov takéhoto zariadenia. Existujú zariadenia, ktoré tiež riadia niekoľko biochemických ukazovateľov naraz, ale podľa niektorých kritérií ich Izi Touch môže konkurovať.

Technické parametre analyzátora Izy Touch:

  • Široký rozsah hodnôt glukózy - od 1,1 mmol / l do 33,3 mmol / l;
  • Požadované množstvo krvi na adekvátnu odpoveď (pre glukózu) je 0,8 μl;
  • Miera meraných hodnôt cholesterolu je 2,6 mmol / l -10,4 mmol / l;
  • Dostatočná krv na adekvátnu odpoveď (pre cholesterol) je 15 μl;
  • Čas analýzy glukózy je minimálny - 6 sekúnd;
  • Doba analýzy cholesterolu je 150 sekúnd;
  • Možnosť vypočítať priemerné hodnoty za 1, 2, 3 týždne;
  • Maximálna prahová chyba je 20%;
  • Hmotnosť - 59 g;
  • Veľké množstvo pamäte - pre glukózu je 200 výsledkov, pre iné hodnoty - 50.

V dnešnej predajni nájdete analyzátor Easy Touch GCU a zariadenie Easy Touch GC. Sú to rôzne modely. Prvý spôsob merania glukózy a cholesterolu v krvi, ako aj kyseliny močovej. Druhý model určuje iba prvé dva ukazovatele, môžeme povedať, že ide o ľahšiu verziu.

Nevýhody meradla

Jedným zo základných nedostatkov zariadenia je nemožnosť jeho väzby na PC. Nemôžete robiť poznámky o jedle. Nie je to pre všetkých diabetikov, je to naozaj dôležitý bod: napríklad u starších ľudí táto charakteristika nie je významná. Ale dnes je to presne na glukometrech založených na počítačoch a na internete.

Navyše, už v niektorých klinikách sa praktizuje komunikácia osobného počítača lekára s biochemickými analyzátormi pacientov.

Funkcia na kontrolu hladiny kyseliny močovej

Kyselina močová je konečným produktom metabolizmu purínových báz. Nachádza sa v krvi, ako aj v medzibunkovej tekutine vo forme sodných solí. Ak je jeho hladina vyššia ako normálne alebo znížená, znamená to, že došlo k porušeniu práce obličiek. V mnohých ohľadoch je tento ukazovateľ závislý od výživy, napríklad sa líši v prípade dlhotrvajúceho hladovania.

Aj hodnoty kyseliny močovej sa môžu zvýšiť v dôsledku:

  • Zvýšená fyzická aktivita v spojení s nesprávnou výživou;
  • Nadmerné množstvo sacharidov a tukov;
  • Závislosť od alkoholu;
  • Časté zmeny v strave.

Tehotné ženy môžu mať aj vysokú hladinu kyseliny močovej, a to aj počas obdobia toxikózy. Ak sa pre ďalšie predpisy zistia patologické hodnoty, pacient by mal konzultovať s terapeutom.

Kto sa odporúča k nákupu zariadenia

Toto zariadenie bude užitočné pre ľudí s existujúcimi metabolickými stavmi. Biologický analyzátor im umožní merať hodnoty glukózy tak často, ako chcú. To je dôležité pre kompetentnú liečbu, monitorovanie progresie patológie, ako aj zníženie rizika komplikácií a havarijných stavov. Mnoho diabetikov diagnostikovaných sprievodnou chorobou - zvýšil hladinu cholesterolu. Analyzátor Izi Touch dokáže zistiť úroveň tohto indikátora pomerne rýchlo a kvalitatívne.

Tiež toto zariadenie sa odporúča:

  • Ľudia, u ktorých je riziko vzniku cukrovky a arteriosklerózy krvných ciev;
  • Starší ľudia;
  • Pacienti s prahovými hodnotami cholesterolu a glukózy v krvi.

Môžete si kúpiť model tejto značky, ktorý je vybavený funkciou merania hemoglobínu.

To znamená, že osoba môže dodatočne kontrolovať tento dôležitý biochemický indikátor.

náklady

Správnym riešením bude zosúladenie cien zariadení so špeciálnymi internetovými službami, kde sú všetky glukomery k dispozícii v lekárňach a špecializovaných predajniach vášho mesta. Takže budete môcť nájsť lacnejšiu voľbu, ušetrite. Môžete si kúpiť zariadenie za 9000 rubľov, ale ak vidíte glukomery len za 11 000 rubľov, budete musieť buď vyhľadávať možnosť v online obchode, alebo dať o niečo viac, než je plánované.

Tiež z času na čas musíte zakúpiť testovacie pásky Easy Touch. Cena za nich sa tiež líši - od 500 do 900 rubľov. Možno by bolo rozumnejšie nakupovať veľké balíky počas obdobia akcií a zliav. V niektorých obchodoch existuje systém diskontných kariet a môže sa použiť aj na nákup meracieho a indikátorového prúžku.

Presnosť prístroja

Niektorí pacienti sa dlho pýtali, či je glukometr skutočne spoľahlivým spôsobom na reguláciu hladiny glukózy, prináša vážne chyby vo výsledkoch? Aby ste predišli zbytočným pochybnostiam, skontrolujte presnosť zariadenia.

Ak to chcete urobiť, musíte vykonať niekoľko meraní v rade a porovnať stanovené výsledky.

Ak bioanalyzátor funguje správne, údaje sa nebudú líšiť o viac ako 5 - 10%.

Ďalšou možnosťou, o niečo zložitejšou, je urobiť krvný test v polyklinike a potom skontrolovať hodnoty glukózy v zariadení. Výsledky sa tiež porovnávajú. Mali by sa, ak sa nezhodujú, potom byť veľmi blízko k sebe. Použite funkciu gadget - vstavanú pamäť - takže si budete istí, že skontrolujete správne výsledky, nezamieňajte nič a nezabudnite.

Dôležité informácie

Pokyny, ktoré sa vzťahujú na glukometr Izy Tach, podrobne opíšu, ako vykonať analýzu. A ak je s týmto používateľom zvyčajne pomerne rýchlo rozobraný, potom sú niektoré významné body často prehliadané.

Čo nesmiete zabudnúť:

  • Vždy majte zásobu batérií a sadu indikátorových pásikov k zariadeniu;
  • Nikdy nepoužívajte testovacie prúžky s kódom, ktorý nezodpovedá kódovaniu zariadenia;
  • Lancety, ktoré boli v prevádzke, zbierajte v samostatnom kontajneri, hádzajte odpadky;
  • Sledujte dátum vypršania platnosti indikátorov pomocou už neplatných prúžkov, získajte nesprávny výsledok;
  • Lancety, gadget a pásy sú uložené na suchom mieste, chránené pred vlhkosťou a slnkom.

Berte do úvahy skutočnosť, že aj najdrahšie zariadenie vždy dáva určité percento chyby, zvyčajne nie viac ako 10, najviac 15%. Najpresnejší indikátor môže poskytnúť laboratórny test.

Hodnotenie používateľov

Pri nákupe glukometra je osoba konfrontovaná s výberovým problémom. Trh pre bioanalyzátory je celá séria rôznych zariadení, s jednou úlohou alebo dokonca s niekoľkými možnosťami. Rozdiely v cenách, vzhľade, cieľovej destinácii sú dôležité pri výbere. To nie je zbytočné v tejto situácii bude odvolanie sa na informácie o fórach, recenzie skutočných ľudí.

Pred zakúpením meradla sa obráťte na svojho lekára, pravdepodobne bude rozhodujúcim faktorom vo výbere jeho rady.

Glukometr Easytouch GCHb (glukóza, cholesterol a hemoglobín)

Do tohto zariadenia je vždy len predaj
originálne príslušenstvo

Technické charakteristiky a kompletný súbor tovaru
výrobca môže zmeniť bez upozornenia

dnes a neskôr bezplatne

  • popis
  • charakteristiky
  • príslušenstvo
  • Čo je v krabici?
  • inštrukcia
  • Prehľad
  • video
  • recenzia

Glukometr Easytouch GCHb (glukóza, cholesterol a hemoglobín)

EasyTouch® GCHb - rys-bohatý systém pre sledovanie a self-monitoring glukózy, cholesterolu a hemoglobínu v krvi. To je používané odborníkmi zdravotníckych zariadení a ľudí trpiacich diabetického ochorenia, hypercholesterolémia alebo anémia, pre kvantitatívne meranie glukózy, cholesterolu a hemoglobínu v čerstvej kapilárnej krvi z prsta.

Častá kontrola glukózy v krvi, cholesterolu a hemoglobínu je ďalším problémom u ľudí, ktorí trpia cukrovkou, hypercholesterolémiou a anémiou. Jednoducho aplikujte kvapku krvi na testovací prúžok a výsledok obsahu glukózy sa zobrazí na obrazovke po 6 sekundách, cholesterolu po 150 sekundách a hemoglobínu po 6 sekundách.

Multifunkčný systém EasyTouch® GCHb je vhodný na samo-monitorovanie diabetu, hypercholesterolémie alebo anémie doma alebo na profesionálne použitie.

Multifunkčný systém EasyTouch® GCHb môže byť použitý iba s testovacími prúžkami EasyTouch® II na glukózy testovacie prúžky a EasyTouch® cholesterolu testovacie prúžky EasyTouch® hemoglobín. Použitie iných testovacích prúžkov môže viesť k nesprávnym výsledkom.

Pred použitím prístroja na meranie hladiny glukózy, cholesterolu a hemoglobínu v krvi si pozorne prečítajte všetky pokyny. Obsahujú všetky informácie, ktoré potrebujete na získanie presných výsledkov glukózy, cholesterolu a hemoglobínu v krvi.

Neupravujte liečebný plán bez povolenia lekára. EasyTouch® systém GCHb nemôže byť použitý na diagnózu diabetu, hypercholesterolémie a anémia, a nie je určený pre testovanie novorodencov.

Bioptik EasyTouch GCU biochemický analyzátor krvi prenosný

Na sklade:> 5 ks.


  • Vypočítame ON-bonusy: 92 r. Pri vašich nákupoch získate ON-bonusy, ktoré môžete zaplatiť za nasledujúce nákupy.
    1 ON-bonus = 1 rubeľ, viac.
    zavrieť

    Informácie o preprave

    Dodávka v Moskve (v Moskovskej okružnej ceste)

    Informácie o preprave v rámci MKAD je vykonávaná vlastnou kuriérskou službou, denne od 10:00 do 22:00

    Dodávka pre Moskovskú okružnú cestu (do 40 km)

    Doručenie pre limity MKAD (do 40 km) je vykonávaná vlastnou kuriérskou službou, denne od 10:00 do 22:00

    prenoska

    Bioptik EasyTouch GCU biochemický analyzátor krvi prenosný

    Biochemický analyzátor krvi EasyTouch GCU sa odporúča na domáce použitie a určuje trendy a trendy v biochemickom zložení krvi. EasyTouch systém GCU nemôže byť použitý pre self-diagnózy diabetu, hypercholesterolémia a hyperurikémia, a nie sú určené na testovanie novorodencov. Neupravujte liečebný plán bez konzultácie s lekárom len na základe údajov o zariadeniach EasyTouch. Chyba pri čítaní zariadení EasyTouch je 20% a spadá do štandardov uložených na prístrojoch tejto triedy.

    • Meranie hladiny glukózy, cholesterolu a kyseliny močovej v krvi
    • Elektrochemická metóda merania
    • Meranie hladiny glukózy na 6 sekúnd, minimálna kvapka krvi je 0,8 μl.
    • Meranie hladiny cholesterolu na 150 sekúnd, minimálna kvapka krvi je 15 μl.
    • Meranie hladiny kyseliny močovej za 6 sekúnd, minimálna kvapka krvi je 0,8 μl.
    • Pamäť na 200 výsledkov merania glukózy s dátumom a časom registrácie
    • Pamäť na meranie 50 cholesterolu s dátumovým a časovým záznamom
    • Pamäť na 50 výsledkov merania kyseliny močovej s registráciou dátumu a času
    • Automatický výpočet priemerného výsledku merania glukózy pre 7, 14 a 28 dní
    • Je možné vybrať jednotky merania pre analýzu kyseliny močovej (mmol / l a g / dl)
    • Skúšobná súprava v súprave: 10 ks. pre glukózu, 2 ks. na cholesterol, 10 ks. na kyselinu močovú
    • 25 vymeniteľných lancetov, prstová tyč, mäkký kryt
    • Skontrolujte testovací prúžok, vlastný monitorovací denník a inštrukcie v súprave
    • Napájanie 2 x batérie AA (súčasťou dodávky)

    charakteristiky

    • typ analyzátor krvi
    • farba biela

    Technické charakteristiky tovaru sa môžu líšiť od tých, ktoré sú uvedené na lokalite, špecifikovať technické charakteristiky tovaru v čase kúpy a platby. Všetky informácie na webových stránkach o produktoch majú referenčnú povahu a nie sú verejnou ponukou v súlade s článkom 437 ods. 2 Občianskeho zákonníka Ruskej federácie. Žiadame Vás, aby ste si overili dostupnosť požadovaných funkcií a vlastností pri nákupe.

    Všetok tovar predávaný v internetovom obchode je úplne nový a má záručnú dobu v servisných centrách výrobcov alebo v servisnom centre ONLINE TRADE. Odberatelia digitálne fotografie a video periférie, komunikátorov či iné zariadenie v našom obchode s tovarom obdrží potvrdenie hotovosti a záručný list s pečaťou našej predajni. Prejdite do časti záruky

    Kopírovať "title =" Kopírovať odkaz na recenziu "> 68651

    IziTach (EasyTouch)

    Glukometre Easy Touch sú prezentované v širokej škále rôznych multifunkčných analyzátorov. To im umožňuje vo veľkej miere nahradiť úplnú návštevu lekárskej laboratóriá, ale sťažuje ich obsluhu a často vedie k chybám užívateľov. Napriek tomu, ak potrebujete podrobnejšiu analýzu než len poznať hodnoty glukózy, rozhodnutie o kúpe glukometra Easy Touch bude viac ako odôvodnené.

    Funkcie glukometrov EasyTouch

    V sortimente značky IziTach existujú v podstate nie jednoduché glukomery, ale biochemické analyzátory pre rôzne ukazovatele. Vo všeobecnosti tento modelový rad umožňuje robiť rýchle krvné testy doma na:

    • Úroveň glukózy
    • cholesterol
    • Kyselina močová
    • hemoglobín

    Súčasne väčšina zariadení spája schopnosť vykonať analýzu na niekoľkých indikátoroch naraz - stačí si zakúpiť príslušné testovacie prúžky na výber správnej analýzy. Presnosť testov deklarovaných výrobcom sa prakticky nelíši od laboratórnych štúdií a recenzie zákazníkov potvrdzujú iba vysokú kvalitu nástrojov a pozitívne skúsenosti z ich používania.

    Zariadenia sú vybavené pohodlnou obrazovkou LCD s veľkými písmenami a nastavenie potrebnej analýzy sa vykoná automaticky pri inštalácii príslušného testovacieho prúžku. Zaobchádzanie s ich používaním bude jednoduché aj pre starších ľudí, čo je negatívne spojené s technickými inováciami.

    Avšak bežné a negatívne - nie každá lekáreň naozaj pochopiť rozdiel medzi jednotlivými analyzátory Easy Touch a odrôd testovacích prúžkov, takže často zákazníci kupujú to, čo potrebovali. Po prvé, ide priamo o spotrebný materiál. Navyše nie vždy k produktu je pripojený úplný rusifikovaný pokyn a menu samotného analyzátora nie je rusifikované.

    Satelit glukometra si môžete zakúpiť v našom internetovom obchode za ceny od výrobcu.

    Easytouch gchb glukometr a testovací prúžok: recenzie a inštrukcie

    Meracie prístroje IziTach od spoločnosti Bioptik sú na ruskom trhu zastúpené širokou škálou modelov. Takéto zariadenie sa líši od štandardných glukometrov prítomnosťou ďalších funkcií, vďaka čomu môže diabetik vykonať krvný test doma bez toho, aby navštívil polykliniku.

    Glucometer EasyTouch je akýsi mini-laboratórium, ktoré vám umožní vyšetriť krv na glukózu, cholesterol, kyselinu močovú, hemoglobín. Takéto zariadenie je obzvlášť užitočné pri diagnostike diabetes mellitus, ale pre niektorých ľudí to môže byť ťažké zvládnuť.

    Na vykonanie testovania si diabetici musia v závislosti od typu analýzy kúpiť špeciálne testovacie prúžky. Výrobca zaručuje vysokú presnosť merania a dlhú dobu prevádzky analyzátora. Početné pozitívne odpovede od pacientov, ako aj od lekárov potvrdzujú kvalitu a spoľahlivosť produktov.

    Analyzátor EasyTouch GCHb

    Meracie zariadenie má vhodnú obrazovku z tekutých kryštálov s veľkými symbolmi. Zariadenie sa po vložení do konektora testovacieho panela automaticky nastaví na potrebný typ analýzy. Všeobecne platí, že ovládanie je intuitívne, takže starší ľudia môžu používať prístroj po trochu tréningu.

    Merací systém umožňuje vykonať nezávislý krvný test glukózy, cholesterolu a hemoglobínu. Takéto zariadenie nemá žiadne analógie, pretože spája naraz tri funkcie vykonávajúce kontrolu nad stavom zdravia.

    Kde odoberajú krv na cukor? Pre túto štúdiu sa používa čerstvá kapilárna krv z prsta. Zariadenie používa elektrochemickú metódu merania údajov. Pre analýzu minimálneho množstva cukru v krvi krvi požadovanej v objeme 0,8 litra, štúdie hladiny cholesterolu v krvi za použitia 15 ul, a hemoglobín - 2,6 ml krvi.

    1. Výsledky testov sa môžu zobraziť na displeji po 6 sekundách, analýza cholesterolu sa vykoná na 150 sekúnd, hladina hemoglobínu sa odhalí za 6 sekúnd.
    2. Zariadenie dokáže uložiť dáta do pamäte, takže v budúcnosti môže pacient sledovať dynamiku zmien a sledovať liečbu.
    3. Rozsah meraní pre cukor je od 1,1 do 33,3 mmol / l, pre cholesterol - od 2,6 do 10,4 mmol / liter pre hemoglobín - od 4,3 do 16,1 mmol / liter.

    Nevýhody sú rusifikované menu a niekedy neexistuje plnohodnotná ruská inštrukcia. Súprava obsahuje:

    • analyzátor;
    • Používateľská príručka a užívateľská poznámka;
    • Testovací prúžok na testovanie meradla;
    • Puzdro na prenášanie a skladovanie;
    • Dve batérie typu AAA;
    • Perforovacie zariadenie;
    • Sada lancetov v množstve 25 kusov;
    • Denník sebakontroly pre diabetika;
    • 10 testovacích prúžkov pre glukózu;
    • 2 testovacie prúžky pre cholesterol;
    • Päť testovacích prúžkov pre hemoglobín.

    Glukóza Izi Touch Glukóza (Easy Touch G)

    Obsah balenia

    charakteristiky

    Glukóza Izi Touch Glukóza (Easy Touch G)

    Viacfunkčný a moderný merací prístroj Glukometr Isi Touch GlukózaToto je vynikajúce riešenie pre tých, ktorí chcú vedieť o stave svojho tela. Koniec koncov, toto zariadenie umožňuje meranie glukózy čo najpresnejšie vďaka použitiu metódy elektrochemického merania.

    Hlavné technické parametre meracieho zariadenia

    • Po prvé, za takej demokratickej ceny dostane užívateľ efektívne meracie zariadenie s dostatočne vysokou presnosťou merania. Percento krvného testu je iba 7 až 15%. Toho sa dosahuje použitím metódy elektrochemického merania, ako aj unikátnej technológie, ktorá je súčasťou testovacieho prúžku IziTach glukózy
    • Po druhé, meracie zariadenie Glukometr Easy Touch GJe zariadenie, ktoré má veľa pamäte. Čo umožňuje používateľovi nechávať denník, ale na zobrazenie predchádzajúcich výsledkov v samotnom zariadení, počet výsledkov uložených v zariadení je 200 kusov.
    • Po tretie, glukóza Izi Touch Glukóza môže vykonávať merania v dostatočne širokom frekvenčnom rozsahu bez ovplyvnenia chyby - od + 14 stupňov do plus 40 stupňov Celzia.
    • Po štvrté, toto je kódovanie pomocou čipu a tiež kompaktné rozmery zariadenia. Len 88 x 64 a 22 milimetrov - to je veľkosť glukometra tohto modelu. Ešte pôsobivejšia je hmotnosť zariadenia - len 59 gramov. To vám umožní vziať so sebou zariadenie Isi Touch G na akomkoľvek mieste. Stačí si dať do vrecka alebo batohu - bez pocitu nepríjemnosti.
    • Po piate, minimálny čas merania. Len 6 sekúnd - len dostatok času na čakanie, kým sa nevykoná krvný test a hodnota sa nezobrazí. V tomto prípade všetko, aby ste dosiahli meranie, potrebujete iba 0,8 mikrolitrov krvi.

    Samostatné slovo sa hovorí o používaní batérií typu AAA, ktoré je možné ľahko nájsť a nahradiť v prípade zlyhania. V každom prípade, glukometr Izi Touch G Je efektívnym meracím a veľmi spoľahlivým zariadením za demokratickú cenu pre každú osobu, ktorá chce byť schopná merať cukor doma.

    Kúpiť glukometr Easy Touch G

    Môžete v našom obchode pre diabetikov - Diateh naši asistenti poskytne odborné poradenstvo pri výbere vhodného nástroja pre vás, rovnako ako vykonať úplné školenia. Aj náš obchod poskytuje neobmedzenú záruku na všetky glukomery, ktoré sme kúpili od nás.

    Naša adresa v Izhevsku:

    • Str. Gorky 79 z. 220
    • Str. Mládež 111, z 300

    EasyTouch GCU - recenzie vlastníkov

    Pred zakúpením EasyTouch GCU si o ňom chcete prečítať spätnú väzbu majiteľov, tých ľudí, ktorí už kúpili a používajú produkt na chvíľu. Na tejto stránke si môžete prezrieť názory zákazníkov o produkte. Po prečítaní recenzií si prečítajte charakteristiky, pozrite ceny, prečítajte si recenzie videa, vyberte si internetový obchod a kúpte si. Ak ste vlastníkom tohto zariadenia, odložte svoju spätnú väzbu na stránku fóra vlastníkov. Priemerná cena: 2023 руб.

    Výhody: Analýza hladiny cukru v krvi, kyseliny močovej a holesterin.Prostota a jednoduchosť použitia zariadení a avtoprokalyvatelya.Kachestvo sborki.Pereklyuchatel jednotiek (alebo MG mmol).

    Nevýhody: Neexistuje presný indikátor stavu zostávajúcej kapacity batérie. Pri výmene batérií musíte znova nastaviť čas a dátum.

    Komentár: Moja matka postihnutie kolyasochnik.Padagra.Nuzhen stálu kontrolu močovej kisloty.V vzhľadom na to, že matka nemôže ísť darovať krv doma treba zaznamenávať vôbec (to je 1-2 týždne).Poetomu musel kúpiť analyzátor krvi Veľmi pohodlné. nie je nutné spúšťať kdekoľvek! Kedykoľvek môžete vykonať analýzu všetkých troch scorecards! vďaka tomu nájsť správne dávkovanie Allupurinola.Esli byť vykonané pomocou analýzy nemocnici a vzhľadom k tomu, že v našom meste existuje reumatológ (iba na návšteve lekára, každý mesiac) potom vyzdvihnúť dávka mohla byť oveľa neskôr vremeni.Analizator spotrebuje viac energie ako meter, a to najmä, že je potrebné vziať do úvahy pri analýze hladiny cholesterolu v krvi, pretože cholesterol je analyzovaný v priebehu 2 minút. (pri nedostatku energie bliká symbol batérie) Preto nezabudnite na batérie pred použitím.

    Riadok domácich analyzátorov Easy Touch

    Glukometre sa líšia v stupni funkčnej plnosti.

    Existujú modely s jednoduchým rozhraním a existujú ďalšie možnosti.

    K špičkovým a funkčným patrí nástroje panovníka Isi Touch.

    Zariadenie Isi Touch GCHb

    Easy Touch GCHb je biochemický analyzátor určujúci niekoľko indikátorov. S ním môžete monitorovať hladinu glukózy, hemoglobínu a cholesterolu. Zariadenie predstavuje akýsi mini-laboratórium na testovanie doma.

    Odporúča sa pre pacientov s anémiou, hypercholesterolémiou a diabetom. Môže sa používať v lekárskych zariadeniach na rýchle testy. Diagnostika zariadenia nie je určená.

    Zariadenie má kompaktné rozmery - ľahko sa zapadá do dlaní. Veľkoplošná obrazovka LCD 3,5 x 4,5 cm (v pomere displeja veľkosti zariadenia). Dve malé tlačidlá, cez ktoré je kontrolovaný analyzátor, sú umiestnené v pravom dolnom rohu.

    Tlačidlo M slúži na zobrazenie uložených údajov. Tlačidlo S - slúži na nastavenie času a dátumu. Zásuvka na testovací prúžok je umiestnená na hornej strane.

    Zariadenie pracuje z 2 batérií. Životnosť batérie sa vypočíta na približne 1000 testov. Má celkovú pamäťovú kapacitu 300 meraní so zachovaním času a dátumu. Kódovanie testovacích kaziet sa vyskytuje v automatickom režime. K dispozícii je tiež automatické vypnutie. Užívateľ môže nastaviť jednotky pre všetky tri parametre (glukózy a cholesterolu - mmol / l alebo mg / dl hemoglobínu - mmol / l, alebo g / dl).

    Funkcia Easy Touch GCHb zahŕňa:

    • analyzátor;
    • užívateľská príručka;
    • piercingový prostriedok;
    • kryť;
    • denník sebakontroly;
    • lancety;
    • testovací prúžok.

    POZOR! Spotrebný materiál a kontrolné riešenia nie sú súčasťou balenia. Používateľ ich zakúpi samostatne.

    Na testovanie sa používa čerstvá kapilárna krv. Štúdia sa uskutočňuje elektrochemickou metódou.

    Pre každý indikátor sú určené:

    • testovacie prúžky Easy Touch Glucose;
    • testovacie prúžky Ľahko dotykový cholesterol;
    • testovacie prúžky Easy Touch Hemoglobín;
    • Kontrolný roztok pre glukózu (objem - 3 ml);
    • Kontrolný roztok pre cholesterol (1 ml);
    • Kontrolný roztok pre hemoglobín (1 ml).

    Parametre analyzátora cholesterolu / hemoglobínu / glukózy:

    • Rozmery - 8,8 * 6,5 * 2,2 cm;
    • hmotnosť - 60 gramov;
    • vstavaná pamäť - výsledky 50/50/200;
    • objem krvi - 15 / 2,6 / 0,8 μl;
    • rýchlosť držania - 150/6/6 sekúnd;
    • merací rozsah glukózy je 1,1 až 33,3 mmol / l;
    • merací rozsah pre cholesterol - 2,6-10,4 mmol / l;
    • merací rozsah pre hemoglobín je 4,3-6,1 mmol / l.

    Cena zariadenia je približne 4900 rubľov.

    Rozsah meradiel

    V rade meracích prístrojov Izi Touch sú tiež Easy Touch GCU a Easy Touch GC. Vonkajšie sú identické, modely sa líšia len funkciami. Prvý analyzátor sa používa na stanovenie glukózy, cholesterolu a laktátu. Isi Touch GC je zjednodušená verzia Ishi Touch GCHb. Meria len glukózu a cholesterol.

    EasyTouch GCU

    Easy Touch GCU je prenosný analyzátor z radu Isi Touch. Vhodné pre ľudí s cukrovkou, hypercholesterolémiou, patologickými kĺbmi, dnou, hyperurikémiou.

    Zariadenie má minimálnu chybu. Pri meraní cukru sú približne 2%, pri kyseline močovej - 7%, pri cholesterole - 5%. Kódovanie testovacích prúžkov je automatické.

    Parametre pre stanovenie cholesterolu a glukózy sú rovnaké.

    Charakteristiky laktátu sú nasledujúce:

    • priebežné meranie indikátora - 179 -1190 mmol / l;
    • skúšobný čas - 6 sekúnd;
    • pamäť - 50 výsledkov;
    • potrebná kvapka krvi je 0,8 μl.

    Cena prenosného analyzátora je 4900 rubľov.

    EasyTouch GC

    Easy Touch GC je analyzátor z linky Easi Touch na meranie niekoľkých indikátorov.

    Považuje sa za zjednodušenú verziu modulu Easy Touch GCHb. Je to užitočné pre ľudí, ktorí potrebujú kontrolovať dva dôležité ukazovatele - cholesterol a cukor.

    Potenciálna skupina používateľov zahŕňa ľudí s diabetom a hypercholesterolémiou.

    Hlavná funkcia - obsahuje len tie meracie funkcie, ktoré osoba používa. Ak nie je potrebné merať kyselinu mliečnu a hemoglobín, výrobca poskytol skrátenú verziu analyzátora.

    Celková pamäť zariadenia je 300 štúdií. Kapacita pamäte pre glukózu je 200 výsledkov a pre cholesterol - 100 výsledkov. Vo všetkých ostatných ohľadoch sú všetky technické vlastnosti a funkčné vlastnosti rovnaké ako funkcie Easy Touch GCHb.

    Cena Easy Touch GC je približne 3500 rubľov.

    Prevádzka prístroja - odporúčania

    Prevádzkové podmienky, príručka pre multifunkčné analyzátory sú rovnaké. Pri výmene batérií systém vykonáva automatické ladenie. Ak chcete nastaviť aktuálne parametre, stlačte tlačidlo "S" a potom tlačidlo "M" na potvrdenie predchádzajúceho výberu. Potom ide o nastavenie mesiaca, dátumu a času. Po dokončení nastavení sa prístroj automaticky vypne.

    Ako používať testovací prúžok:

    1. Testovací prúžok sa zasunie do konektora testovacieho prúžku.
    2. Na displeji sa zobrazí OK - ak sa tak nestane, páska sa opäť zasunie.
    3. Po opätovnom zobrazení X sa testovanie pozastaví a zariadenie sa odošle servisnému stredisku.

    Postupnosť činností počas testu kontrolného roztoku:

    1. Vložte kódový štítok.
    2. Vložte testovaciu pásku a na displeji sa zobrazí kódové číslo.
    3. Druhá kvapka roztoku naneste na testovací prúžok (okraj skúšobnej zóny)
    4. Po určitom čase (v závislosti od testovanej položky) sa zobrazí výsledok testu.
    5. Používateľ skontroluje výsledok rozsahom, ktorý je vyznačený na rúre stuhami.
    6. Testovacia páska sa odstránila.

    Ako sa test glukózy vykoná:

    1. Vyberte pásku z trubice a rýchlo ju zatvorte.
    2. Vložte do zásuvky prístroja, kým sa nezastaví.
    3. Po objavení sa charakteristického symbolu na obrazovke ošetrujte prst a vysušte, urobte punkciu pomocou pierceru.
    4. Naneste krv na okraj testovacej pásky.
    5. Potom, čo skúšaný materiál absorboval pás, je signál vysielaný, zariadenie začne počítať.
    6. Zobrazia sa automaticky uložené výsledky.

    Štúdia pre cholesterol, hemoglobín, kyselinu mliečnu sa uskutočňuje podľa podobnej schémy. Pred analýzou pre každý indikátor je vložený kódový štítok - obsahuje kódový kľúč.

    Video o používaní zariadenia:

    Názory spotrebiteľov

    Recenzie EasyTouch GCU sú väčšinou pozitívne. Spotrebitelia si uvedomujú vysokú presnosť výsledkov a pohodlie pri meraní viacerých ukazovateľov naraz. Medzi nedostatky patrí vysoká cena spotrebného materiálu.

    Moja matka má cukrovku a cholesterol je stále zvýšená. Na liečbu dvoch chorôb trvá niekoľko liekov. Keď sa staré zariadenie rozpadlo, stalo sa otázkou kúpy iného, ​​ale funkčnejšieho. Preskúmali sme mnoho rôznych variantov a zastavili sme sa na analyzátore cholesterolu a hemoglobínu Izi Touch GC - merajú len tie indexy, ktoré potrebujeme. Zariadenie bolo celkom pohodlné, ale najskôr som musel trochu vysvetliť, ako ho používať. Presnosť, podľa matky, analyzátor je veľmi vysoká. Počas práce bez prerušenia.

    Lukashevich Stanislav, 46 rokov, Eagle

    Kúpil som zariadenie počas tehotenstva. Musel som ovládať nielen cukor, ale hemoglobín. Z nejakého dôvodu bol povýšený alebo znížený. Zariadenie funguje dobre, nikdy sa nevyskytli chyby a rozdiel v laboratórnych analýzach je zvyčajne malý. Bolo by dobré, keby výrobca vyrobil zjednodušenú verziu prístroja "glukózo-hemoglobín". Len tu sú drahé dodávky. V tejto súvislosti je samozrejme lepšie kupovať domáce glukomery.

    Valentina Grishina, 33 rokov, Petrohrad

    Séria meracích prístrojov Easy Touch - funkčné analyzátory na meranie glukózy, hemoglobínu, laktátu, cholesterolu. Vyznačujú sa vysokou presnosťou a informatívnosťou. Používajú sa ako doma, tak aj v lekárskej inštitúcii.

  • Viac Článkov O Diabete

    Diabetes mellitus u dojčiat je veľmi zriedkavý. Okrem toho sa diagnostikuje úplne náhodne s rozvojom ketoacidózy alebo diabetickej kómy.Jedným z výrazných znakov, ktoré je veľmi dôležité venovať pozornosť, je malá váha novorodenca, ktoré sa narodilo pred konečným termínom.

    Ľudia s cukrovkou by mali byť veľmi opatrní pri výbere dezertov. Palacinky pre diabetikov - vynikajúcou voľbou, ak chcete niečo sladké, pretože môžu byť pripravené na základe odporúčania odborníkov na výživu a nestarať sa o tom, že tým, že jej jedno, akonáhle sa stane zlé.

    Mnohí diabetici, napriek dlhodobému ochoreniu, si nemôžu zvyknúť na to, že musia každý deň podávať injekčné striekačky na podanie inzulínu. Niektorí pacienti majú strach z videnia ihly, z tohto dôvodu sa pokúšajú nahradiť používanie štandardných striekačiek inými zariadeniami.